Import-mail nga Windows Mail Vista në Microsoft Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard

26 tetor, 2012 Atie Uhan

Outlook Import Wizard është një software i cili kishte për qëllim të vënë fotografi EML për Outlook MS duke përfshirë strukturën e dosjeve. Software EML importuese është duke punuar si EML për PDT converter, lehtë transferon EML fotografi në Microsoft Outlook. The Outlook Import Wizard do t'ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të kthyer dhe të importuar nga email Windows Vista Mail me Microsoft Outlook.

Ku Mail Windows dyqane e-mail?

Si për të gjetur ata dhe të konvertohet në PDT Outlook?

Windows Mail përdorur fotografi individuale EML për të ruajtur çdo e-mail.
Ato janë të vendosura zakonisht në:
C:\Users\{Llogaria juaj Emri}\AppData\Local\Microsoft\Window…; Mail\Local Folders\account.oeaccount file

Për të shfletoni këtë dosje duhet të keni një leje administrator në sistemin tuaj, ju lutem sigurohuni që ju të kthehet në të tregojnë fotografi të fshehura dhe dosjet dhe zgjidhni Hide extensions për lloje file njohur para se të kërkoni për dosjet.

Import Vista Mail fotografi EML në MS Outlook

Ju mund të krijoni pemën e directory dhe fotografi EML zhvilluar atje

Nëse ju dëshironi të importuar bandë e e-mail dosjeve sipas të Windows dosjet strukturës postës, atëherë ju duhet të krijojë pemën e drejtorive parë, pastaj vendosni fotografi EML sipas strukturës. Nëse dosjet EML backup organizuar tashmë për pemë directory, ou vetëm nevojë për të importuar strukturën e tërë në MS Outlook.

  1. Launch Outlook Import Wizard program
  2. Zgjidhni dosjen burim. It can be the main Windows Mail storage. Selected, apo directory rrënjë e dosjeve të krijuara dhe EML fotografi strukturën dhe shtypni butonin Next.
  3. Programi do të scan çdo dosje e pemës directory e dhënë dhe për të gjetur fotografi EML dhe msg.
  4. Shtypni butonin Next.
  5. Konfiguro filtra Import Outlook dhe opsionet.
  6. Zgjidhni destinacionin si skedar PDT ose Outlook parazgjedhje ruajtjen
  7. Në hapin tjetër dosje Outlook strukturë do të krijohet nga Outlook Import Wizard
    automatikisht dhe e-mail dhe të attachments do të vendoset në dosjen e duhur të kësaj strukture.

Operacioni importuar nga Windows Mail për MS Outlook PST është bërë.
Si të përdorni Wizard Import Outlook për të ndryshuar klientin e-mail për MS Outlook?

Outlook Import Wizard mund të ju ndihmojë për të importuar fotografi E-mail e klientit Vista mail për Outlook PST magazinimit

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web