E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Se si të përdorin Outlook Import Wizard për të ndryshuar tuaj e-mail klientit të MS Outlook.

Si mund të krijoni një kopje e dosjet e mia Hard Drive në MS Outlook? Unë kam një shumë të arkivuara EML mesazhe nga Outlook Express, si për të kthyer ato në Outlook? Si për të lëvizur tim EML dhe MSG fotografi në MS Outlook ruajtja e strukturës dosjet? Unë kam mail në formatin eml dhe unë uroj që të lexoni atë në format pdt. Si për të të importuar fotografi EML për Outlook ndërsa duke ruajtur strukturën dosje.

Unë kam një bandë e MSG fotografi të ruajtura në hard drive time, si për të vënë përsëri në MS Outlook?
Si për të lënë të vjetër e-mail mjaftueshme për të Microsoft Outlook?

Outlook Import Wizard është një mjet i cili është zhvilluar për të importuar individuale eml dhe msg fotografi në MS Outlook ruajtjen e strukturës së drejtorive të ruhen në një hard disk ose në një tjetër media. E eml importit software punon si eml të pst converter, lehtë transferet eml fotografi në Outlook Microsoft. Outlook Import Wizard do të ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të ndryshoni klient email nga Outlook Express për Outlook MS.

Krijuar EML fotografi backup nga Outlook Express

Zgjidhni ose të krijoni dosje në hard drive tuaj për të ruajtur backup nga Outlook Express-mail fotografi (EML), krijoni një kopje e strukturës dosjet Outlook Express, ruani Outlook Express backup e mesazheve.

Për të krijuar një dosje backup ju mund të bëni të mëposhtmet:

 1. Run Windows Explorer
 2. Zgjidhni makinë që ju doni të përdorni (letër drive C: për mostrën tonë)
 3. Djathtas-klikoni çdo pjesë bosh në hap drive
 4. Klikoni Të reja, dhe pastaj klikoni Dosje
 5. Lloji OEBackup (për mostra) për emrin e dosje, dhe pastaj shtypni FUTNI

Krijoni një kopje e strukturës dosjet Outlook Express:

 1. Filloni Outlook Express
 2. Të zgjeruar strukturën e subfolders
 3. Të krijuar të njëjtën dosjet dhe subfolders në harddrive tuaj (sipas OEBackup dosje) si në Outlook Express pemë

Krijoni një kopje e e-mail në hard drive tuaj:

 1. Hapur dritarja Outlook Express
 2. Zgjidhni parë dosje që përmbajnë e-mail (Inbox për mostër)
 3. Zgjidhni të gjitha mesazhet (ju mund të bëni atë duke shtypur Ctrl+Një kombinim)
 4. Duke përdorur miun (butonin e majtë të) drag zgjedhja për Windows Explorer, dhe pikë kursorin e miut për të kopje të OE dosje (Tool Inbox directory për mostra) pastaj lirimin butonin e miut. Ajo do të kopje të zgjedhur Outlook Express mesazhet si EML fotografi në directory e zgjedhur.
 5. Përsëritni këto hapa për çdo Outlook Express dosje që ju dëshironi të backup.

Import backup directory dhe ruajtur EML mesazhe në Outlook

Ju mund të bëni kopje rezervë të të Outlook Express mesazhe nga koha në kohë, atëherë ju mund të zgjidhni rikthim directory për Outlook Import Wizard për të importuar backup struktura e mesazhet dhe dosjet në MS Outlook.

 1. Drejtuar Outlook Import Wizard
 2. Zgjidhni Dosje burim, (OEBackup për mostra)
 3. Shtypni Tjetër button
 4. Zgjidhni fotografi email për të importohen ose të ndryshojë asgjë dhe shtypni Next
 5. Konfiguroni opsionet dhe filtra për Outlook importimin e procedurës
 6. Zgjidhni Destinacioni Outlook dosje ose skedar PDT
 7. Shtypni Start button dhe të presin për në fund të importuar

Outlook Import Wizard shërben si eml të pst converter për convert eml për outlook, convert eml për pdt dhe për të eml importit të oulook dhe eml të pst. Ju mund të gjeni ilustruar udhëzim të veçantë në Si të përdorni faqen e mësimit. E Outlook Import Wizard është menduar për të bërë EML dhe MSG në Outlook import shpejtë dhe të lehtë. Kjo mostër përshkruan importimin e arkivuar mesazhe nga Outlook Express, por operacioni është i njëjtë për shumicën e-mail client software. Outlook Import Wizard mund të përdoret për të të importuar fotografi EML mbulohen nga palës së tretë software.

 ;