Si për të importuar mesazhe individuale nga te Thunderbird Outlook

April 3rd, 2013 Atie Uhan

I përdorur Zogu i stuhisë për disa ditë dhe tani unë dëshiroj të kaloni në Outlook. I eksportuar mesazhet individuale që unë e nevojshme nga Thunderbird në EML Fotografi. Tani, si mund ta importojë ato në Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard?

Thunderbird to Outlook Converter

I përdorur në artikullin si për të eksportuar email nga kërkimesh në fotografi EML dhe ruhen të gjitha Thunderbird mia e-mail nga .mbox për EML Fotografi duke përdorur ju mbox të lirë për të EML converter.

Për të vënë bandë e dosjeve EML në dosje Outlook ju lutem veproni si më poshtë:

E-mail do të vendosen në dosje një ndërsa importon

  1. Run Outlook Import Wizard dobi
  2. Zgjidhni dosjen si vend burim i dosjeve EML eksportohen nga Thunderbird
  3. Zgjidh email i cili duhet të importuara apo të shtypni butonin Next për të importuar të gjitha emailet
  4. Zgjidhni dhe të aplikojnë paraprakisht opsionet për të importuar email Thunderbird dhe shtypni butonin Next
  5. Zgjidhni destinacionin si parazgjedhje ruajtjen Outlook apo fotografi të pavarur PDT
  6. Run procedurën import

Please note –; ju duhet të zgjidhni formatin e pajtueshme RFC para eksportit fotografi EML nga Thunderbird.

Për të vënë pemën e dosjeve dhe e-mail në Outlook ju lutem veproni si më poshtë;

Youu duhet të krijojë strukturën directory në hard drive tuaj

Krijo strukturën përkatëse në dosjen (Dosjet pemë) në hard drive tuaj dhe ti vendosni fotografitë në bazë të strukturës së (organizimin e tyre). Procesi hapat e përshkruar abow për të importuar pemë e tërë e dosjeve për Outlook dhe fotografi vend EML në dosjet përkatëse. Outlook Import Wizard do të krijojë dosjet dhe subfolders strukturën për fotografi EML dhe vendosni email në përputhje me strukturën.

Outlook Import Wizard është një mjet i cili është projektuar për të transferuar skeda EML në ruajtje PDT Outlook ruajtjen e strukturës dosjet. EML mjet importuese software punuar si eml2outlook converter, lehtë transferon EML fotografi në Microsoft Outlook. Import Wizard Outlook do t'ju ndihmojë në rast se ju dëshironi të importojë mesazhet individuale nga Zogu i stuhisë ose Bat tek Pikëpamje.

Lexoni se si për të eksportuar email nga Outlook dhe importimin e tyre Into Thunderbird me ndihmën e Outlook Eksport magjistar

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web