Shtëpi >; Produkte >; Pa pagesë Email Extractor

Pa pagesë Email Extractor

21 Mar, 2012 Atie Uhan

Free Mail Extractor for Mac Mail, Thunderbird, The Bat, Entourage, Turnpike

Ne jemi të kënaqur për të futur disa mjete software quajtur Falas Email Extractor. Extractors email projektuar veçanërisht për të ju ndihmojë për të eksportit email nga dosjet kuti postare dhe të përgatitur ato për migrim ose për arkivimin. Mjete lirë janë projektuar për të punuar me fotografi të formatit kuti postare dhe mund të punojnë me fotografi kuti postare të dëmtuara also. Ne shpresojmë që ju do të gjeni ato të dobishme.

Shkarko pa pagesë Mail Extractor

Mjetet e lira janë thjeshtë për t'u përdorur. Zgjidhni një që korrespondojnë me klientin tuaj email dhe llojin OS dhe Shkarko ajo. Run mjet dhe përzgjidhni kartelën kutisë postare. Pastaj të drejtuar numërimin e të gjitha sendet brenda kuti postare, specifikoni dosjen e synuar dhe email ekstrakt formojnë skedarin mbox.

Lista e programeve të pajtueshme kuti postare është më e madhe. Nëse ju nuk e gjeni nxjerrës-mail për klientin tuaj e-mail ne mund të krijojë atë pa pagesë. Ju lutem le të na njohin në qoftë se ju dëshironi të na për të krijuar të reja email nxjerrës.

Our software is trusted by the world’;s most respected brands.

Tags:
Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web