E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

A ka një mënyrë e lehtë për të gjetur një të veçantë mesazh Outlook duke përdorur Outlook nga data e Eksportit Magjistar?

Të mësojnë se si OEW mund të ju ndihmojë të krijojë në mënyrë kronologjike të saktë Mesazh Outlook arkivat dhe të lehtë kërkim Outlook mesazhet nga data. Shih se si programi do të ju lejojnë të krijojë plotësisht identike me kopje tuaj të Outlook në dosje në hard drive tuaj.

Mbani origjinale mënyrë kronologjike, ndërsa ruajtja Outlook e mesazheve.

Nëse keni nevojë për të eksportuar email tuaj për fotografi në hard drive, ju patjetër do të duan që ata të jenë fillimisht të organizuar në një mënyrë që do të bëjë përpunimin e mëtejshëm dhe mesazhi kërko më e lehtë. Për shembull, ju mund të dëshironi të më vonë të importojë mesazhet e marra në ditë të veçanta, datat vetëm ose i mesazheve të marra brenda një periudhe të caktuar kohe. Nëse eksportohen Mesazhe Outlook janë të ruajtura në mënyrë kronologjike, ajo do të jetë dukshëm më e lehtë për grup, lloj dhe pjesa më e madhe-procesin e tyre duke përdorur file menaxherët dhe scripts. Outlook Eksportit Magjistar ju lejon të eksportit Mesazhe Outlook in a way where every exported file’;s date of creation will match the date of creation of corresponding Outlook objects, kështu siguruar ju me një kopje e saktë e Outlook tuaj në dosje në hard drive tuaj. This can be done using a new option implemented in the most recent version of Outlook Export Wizard –; ;Keep the Outlook item creation date for saved files”;.

Kërkim Outlook mesazhi arkivat sipas datës dhe organizimin e tyre në përputhje me rrethanat.

Duke përdorur këtë opsion është lehtë. You don’;t need to change anything in the familiar email export process. Pasi të keni zgjedhur një PST file për të punuar me të dhe për të përcaktuar vendin e destinacionit për dosjet për të eksportuar, click the “;Exporting options”; butonin në pjesën e poshtme të dritares së programit. Kjo do të hapë mundësitë dritare. Për qëllime të përshkruara më lart, you will only need to check one option –; ;Keep the Outlook item creation date for saved files”;. Pasi të kontrolluar, kjo do të sigurojë që çdo skedarin e eksportuar nga PST file do të ketë krijimi data e përputhjes që i korrespondon Mesazh Outlook. Pasi të bërë konfigurimin opsione të eksportit, click OK to return to the first step of the wizard and proceed as usual by clicking the “;Next”; button.

Rezultati i këtij eksportit seancë do të jetë një koleksion e dosjeve datestamped sipas datat e krijimit origjinal Mesazhe Outlook. Tani jeni të lirë për të aplikuar data filtra dhe do të kryejë një sakta mesazhi kërko për të gjetur fotografi që ju duhet.

 ;