The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Features Krahasimi

Tabela e mëposhtme tregon një krahasim të shumica e karakteristika në dispozicion në edicionet Outlook Import Wizard.

Grafiku Outlook Import Wizard Edition Krahasimi

Software FeaturesFaqja LicenseLicenca e biznesitLicense faqeLicense teknike
Përdorin softuer të regjistruar me të njëjtën licencë nga përdorues të ndryshëmNONOPOPO
Aktivizo një licencë në kompjutera të shumtai kufizuari kufizuarUp to 100Përdorimi i një për
Execute EML grumbull të PST konvertimit shkrimit duke përdorur command lineNONOPONO
Orari i EML për PDT konvertimit ekzekutimit batch scriptNONOPONO
Load EML për PDT grumbull shkrimeve përdorur parametrin e command lineNOPOPOPO
Përdorni Mode Batch për të kthyer EML të shumta, .emlx and .msg emails into one or several .pst filesNOPOPOPO
Fotografi Procesi email përkasin përdorues të ndryshëmNOPOPOPO
Drejtuar dhe të përdorni programin në mjedisin virtual (VMware, Virtual PC, Sandboxie etj) *NOPOPOPO
Ndrysho emrin e PST Storage (parazgjedhur: Outlook Import Wizard)NOPOPOPO
32-bit and 64-bit versionsPOPOPOPO
Interface Multilingual UserPOPOPOPO
Mënyra konvertimit EmailPOPOPOPO
Importimi i skedarëve në formatin MSG RFC822 opsion (bat!)POPOPOPO
Krijo strukturën e PDT subfolders opsion (Option krijon kopje të sistemit folders fotografi brenda PDT)POPOPOPO
Unix dhe MAC email preprocessing opsion (Konverton kodimin huaj për Windows)POPOPOPO
Opsioni për të krijuar subfolder të veçantë për çdo seancë PDT importPOPOPOPO
Opsioni për të ruajtur të dhënave dhe Koha për fotografi konvertuarPOPOPOPO

* –; me kërkesë

Blerje Outlook Import Wizard License

 ;