Mozilla Thunderbird në Import Outlook. Mbox për PDT, mbox për EML konvertimin.

11 Sht, 2012 Atie Uhan

Si të eksportit mesazhe email nga mbox Formati i Mozilla Thunderbird të EML fotografi dhe importimin e tyre në Microsoft Outlook.

KUJDES! Ne kemi redesigned tërësisht e Lirë mbox Extractor kështu që është e rekomanduar për të përdorur një version të ri në vend të përshkruar në këtë artikull. Kliko këtu për të lexuar më shumë rreth version të ri të mbox përshkrim nxjerrës.

Mozilla Thunderbird dyqane email në formatin. mbox. Microsoft Outlook dyqane mesazhet në. fotografi PDT magazinimit të të dhënave. Të dyja software-mail nuk janë në përputhje, por ne mund të bëjmë diçka. Të gjithë ne duhet të bëjmë, it’;s extract messages from .mbox format dhe shnderrimin e tyre për të EML dhe pastaj, importit fotografi EML në Outlook. Të gjitha e-mail porositë për llogari Thunderbird janë të ruajtura në një kartelë të quajtur pas serverin e postës. Për shembull: nëse ju keni një llogari POP3 Yahoo ai do të krijojë një pop.yahoo.com subdirectory në dosje Mail. Mesazhet tuaja do të ruhen në dosje të veçanta me emrin dosjet dhe pa zgjerimin e file të quajtur fotografi mbox. Për shembull, the inbox folder would be called “;Inbox.; pa extention. Nëse ju keni më shumë se një llogari me serverin e postës njëjtën Thunderbird shton një prapashtesë. Pra dytë juaj yahoo llogari webmail mund të ruhen në pop.yahoo.com-1. E njëjta gjë ndodh nëse ju keni llogarive të shumëfishta me të njëjtin POP ose IMAP servers, pse thats të më pak të zakonshme.

Këtu janë hapat që keni për të marrë:

Outlook Import Wizard përfshin mjet të veçantë të lirë për nxjerrjen fotografi EML nga dosjet mbox. The Mbox Email Extractor të përfshira në Outlook Import Wizard instaloj, por ju mund të Shkarko dhe e përdorin atë më vete.

1. Convert magazinimit dosjet mbox për fotografi EML

Ekstrakt email nga dosja mbox në fotografi duke përdorur EML Mbox të lirë të shërbimeve EML. You just need to click the “;Mbox për Converter EML; shkurtër i grupit Import Wizard Outlook programit të nisë konvertim pastaj kliko Shtoj button dhe zgjidhni mbox fotografi apo fotografi të shumta për nxjerrjen, pastaj klikoni Proces button dhe zgjidhni dosjen e destinacionit ku ju dëshironi të ruani fotografi nxjerrë EML. Programi do të përpunojë nxjerrjen. Procesi mund të marrë një kohë.

Tani e-mail eksportohen nga te Thunderbird EML fotografi dhe mund të importohet në Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard e cila është projektuar për të kthyer dhe importit EML fotografi në Microsoft Outlook.

MBOX to EML Converter

Mbox Email Extractor - Mbox për Converter EML

2. Transferimi fotografi EML në Outlook

Run Outlook Import Wizard shërbimeve dhe zgjidhni skedarin PDT ose Outlook parazgjedhje ruajtjen si destinacion. Nëse është e mbrojtur me fjalëkalim, atëherë ju duhet të specifikoni një fjalëkalim shtesë. Pastaj zgjidhni dosjen ku Main fotografi EML janë ruajtur. Kur EML për Outlook PDT konvertim përfunduar hetim dosjen që ju do të jetë në gjendje të zgjidhni ose deselect fotografi EML të importuar. Press “;Start”; butonin dhe Outlook Import Wizard do të importojë Mesazhe të zgjedhura EML për Outlook MS apo fotografi të zgjedhura PDT.

Para se të fillojnë importimin ju mund të krijuar strukturën e dosjeve dhe nën-dosje në sistemin tuaj fotografi dhe të organizojnë fotografi EML, pastaj importit strukturën e dosjeve EML dhe dosjet në MS Outlook. Përveç kësaj ju mund të jenë të interesuar të lexoni artikullin në lidhje me emigrojnë nga thunderbird në Microsoft Outlook.

Nëse keni Unix sistemi ose Apple MAC PC, ju mund të përdorni të veçantë add-on për nxjerrjen e fotografi EML nga ruajtje mbox:

Për të instaluar shtrirjen Export Import Thunderbird, ndjekin këtë procedurë:

  • Shkarko skedarin veçantë xpi, right clicking on the link and choosing “;Save target as”;
  • Run Thunderbird, select “;Tools”; then choose “;Addons”; (or “;Extensions”;) and click on “;Install”;
  • Zgjidh skedarin xpi që shkarkuat dhe ndiqni udhëzimet
  • Restart Thunderbird
  • Përdor opsionet e mëposhtme për të ruajtur email nga thunderbird në fotografi EML:
    Tools Menu >; ImportExportTools or File menu >; Ruaj mesazhet e zgjedhura

Pas kësaj ju do të jetë në gjendje të përdorin Import Wizard Outlook për të importuar fotografi EML në Outlook në sistemin e Windows.

Shënim: Thunderbird ruan bazat e të dhënave email në dosjen e profilit:
%USERPROFILE%Application DataThunderbirdProfiles<;ANY NUMBERS>;.defaultMail
Referojuni këshilla sistemit për një përshkrim të USERPROFILE qind gjë për qind;
If you wish to browse to this directory using the Windows Explorer you may also need to adjust Windows Explorer settings to show hidden files –; Data Aplikimit dosje është e fshehur nga pamje nga default. Inside this profile folder you should find a sub-folder for each Thunderbird e-mail accounts and another one for “;Local Folders”;. Secili prej atyre që përmban një bandë e dosjeve me emrat përputhen emrat Thunderbird tuaja dosje.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web