E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Pyetjet E Bëra Më Shpesh

Ju lutem lexoni FAQ artikuj më poshtë. Aty mund të gjeni atje përgjigjet më të zakonshme të kërkohet pyetje në lidhje me Importi, Eksporti dhe Shërim rutinat.

Pyetje në lidhje me produktet e regjistrimit dhe ofrimin

Software ynë e licencave janë dorëzuar në mënyrë elektronike përmes e-mail, por në shumicën e rasteve licencës në dispozicion në fund urdhërimin faqe. CD rezervë është realizuar si një standard postare.

P. I ordered a license but have not received it yet and I’;m still waiting for the download link.

  • Një. Ju lutem kontrolloni tuaj filtër spam dhe junk e-mail dosje. Regjistrimi tonë letër ka qenë ndoshta filtruar nga ju ose Shërbimeve të Internetit. Ju lutemi të kërkojë re një licencë dhe download link për të dërgohet tek ju me mbështetjen tonë.

P. Unë nuk e kanë marrë ende e mia CD

  • Një. Backup CD opsion është shpërndarë nga shitjet tona partnere. Ju lutem kontaktoni për të Plimus kompani direkt, nëse ju keni ndonjë pyetje në lidhje me CD dorëzimit. Shënim: The physical delivery of CD can borrow up to 4 weeks.

P. Licencës tim periudhë për Outlook Import Wizard është i mbaron. A ka ndonjë ulje në dispozicion për të, kur unë të zgjasë kjo?

Outlook Import Wizard

E-mail import shërbimeve, përdoren për të kthyer shumën e dosjeve email në Outlook artikuj. Software funksionet janë të kontrolluara nga sigurimi i cilësisë, por në disa raste ne mund të presim çështjet teknike të cilat janë të përshkruara më poshtë.

P. After several attemps to import emails with your software, all of them remain blank once in Outlook. I’;ve tried to disable Windows Defender and importing while in safe mode but none of these solutions worked. Could you please help me ?

  • Një. This problem appears when you trying to import emails inside Outlook profile which is connected to IMAP or Exchange Server. If the server is not allowing to import emails, there is no way to save the email body and emails became blank. To resolve this you may import emails into new PST file instead.You have to choose the “Create new PST file” option at the last page of the wizard, specify the path and the *.pst file name then press Start button. Created *.pst file can be opened in Outlook using menu File >; Open >; Open Outlook Data File…;

P. Unë kam vetëm konvertuar 244Mb .eml fotografi me një të vetme të madhe .pst (454Mb). Duket se të gjitha email nga mua janë gabimisht data e vulosur sot kur kam hapur pdt fotografi në Outlook (2003). Kur kam hapur një mesazh individuale, data e ktheu ajo është aty, ajo është vetëm e gabuar në kokë në Outlook. Email marrë nga të tjerët janë të saktë data e vulosur. A është ky një bug? Si mund ta kthej këto arkiva, kështu që të GJITHA mesazhet janë të saktë, të rradhitur sipas datës?

  • Një. Ju lutem zgjidhni të pasakta timestamped e-mail dhe për të shkuar (drag) ato në dosje përkatëse. Për mostra: nëse ju keni dërguar sendet në Kutinë tuaj, ata lëvizin në të Dërguara dosje dhe data do të shfaqet siç duhet.

P. Outlook Import Wizard shfaq mesazh gabimi : Një nga software komponente janë të humbur apo të dëmtuar, kur unë shtypni butonin Start.

  • Një. Ju lutem kontrolloni se ju drejtimin Import Wizard në sistemin ku Outlook instaluar dhe konfiguruar. Outlook instalimit është e nevojshme për software ynë. Nëse ju vetëm instaluar Outlook, ju lutemi të drejtuar atë për një kohë të iniciojnë profilin e përdoruesit. Përveç kësaj, ju lutem shkarko versionin e fundit të softuerit tonë dhe reinstall it. Nëse ky problem vazhdon, ju lutem instalosh Outlook dhe Outlook Import Wizard për të rifreskoni të gjithë komponentët që e lidh.
  • Një. Hyni në sistem si administrator. Përdorni file-manager (të tilla si Windows Explorer) për të shfletoni në dosjen ku Outlook Import Wizard ishte instaluar (mostra: D:Programi FilesOutlook Import Wizard). Run the file named as “;correct_error.bat”; Ajo duhet të shfaq mesazhi në lidhje me komponentë të regjistrimit me DllRegisterServer. Shtypni butonin OK për të mbyllur këtë mesazh. Programi duhet të punojmë tani në mënyrë korrekte.
  • Se si të përdorin Outlook Import Wizard pa Microsoft Outlook instalimit?

P. Procesi i importimit ngadalëson në qoftë se unë të kandidojë Import Wizard Outlook në sistemin ku Anti-Virus instaluar.

  • Një. Për fat të keq anti-virus kontrolluar në mënyrë të konsiderueshme mund të ngadalësojnë sistemin. Our program allows the anti-virus to verify each imported message and this can cause that problem. Of course you can disable the anti-virus and leave the system in non secure state. But we recommend you to be patient and wait for the end of processing instead.

Top

Outlook Eksportit Magjistar

Outlook Eksportit Wizard është e gjitha në një zgjidhje për Outlook PST përmbajtjen e nxjerrjes së. Ruani Outlook artikuj si fotografi të shumta formate të.

Top

Wizard Outlook Shërim

Riparimin pikëpamje dhe shërim PDT mjet i projektuar për shërim të dhënave nga korruptuar Outlook PDT dhe OST fotografi. Mund të përdoret për të kthyer OST për PDT.

Top

Other Issues and Operational Problems

Frequently asked questions about setup and uninstall process of eml për outlook importuesi. P. Unë kam uninstalled utility për importimin eml në outlook dhe Microsoft Outlook fillon të shfaqë një mesazh për të hequr add-në. Si mund ta hiqni këtë add-në plotësisht? Si për të zgjidhur problemin kur disa nga software komponente janë të humbur apo të dëmtuar? P. Importuar mesazhet janë bosh, çfarë e shkaktoi këtë dhe si për të parandaluar atë?

  • Një. Problemi shfaqet për shkak të ndërprerë qasjen në Struktura e të dhënave Outlook dhe komponentet. Zakonisht qasje të bëhet i ndërprerë për shkak të software antivirus aktivitet. Ne jemi të vënë re se AVG anti-virus është pothuajse gjithmonë çon për këtë problem. Nëse importuar mesazhet e postës elektronike janë bosh ose vetëm me strukturën e dosjeve është importuar, përpiqen për të çaktivizuar antivirus dhe të drejtuar Outlook Import Wizard përsëri. Sipas feedbacks nga përdoruesit tanë, problemi mund të shmanget nëse ju filloni të importuar në Windows Safe Mode. Para se të kryejë importimin, ju lutem kontrolloni nëse tuaj të Windows llogari ka Të drejta administratori.
  • Tim antivirus të dyshuarit software tuaj në duke u përpjekur për të dërguar disa të dhëna të fshehura. What’;s that?
 ;