E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Si për të Nxjerrë Pikëpamje të bashkëngjitni skedarë

Tim PST file përmban vetëm Microsoft Office format artikuj (.doc, .xls, .ppt etj.). Si për të eksporti në Zyrën e dokumenteve nga një PST file? Si për të ruaj MIP.Dokument të bashkëngjitni skedarë (për shembull MIP.Dokumenti.Fjalën.Dokument)? Si për të nxjerrjen e dokumenteve të bashkëngjitura nga Outlook PST file ose Outlook profilin e albumit? Si për të ruajtur një Outlook bashkangjitje dhe shtojcë e-mail për të ndarë fotografi.

E PST file mund të përmbajë vetëm MIP.Dokument mbledhja e cila dyqane fotografi si një vetëm bashkangjitje. Ose PST file mund të jetë e mbushur me standardin Outlook sendet të cilat mund të përmbajnë dosjet e bashkangjitur. Në të dy rastet ju mund të përdorni Outlook Eksportit Magjistar për të nxjerrë dhe për të shpëtuar fotografi të bashkangjitur.

Për të Nxjerrë Pikëpamje të bashkëngjitni skedarë ju lutemi mos e mëposhtme:

 1. Drejtuar Outlook Eksportit Magjistar software
 2. Enable the option ‘;Zgjidhni Jashtëm PST File;
 3. Choose the source PST file where the Outlook të bashkëngjitni skedarë are stored
 4. Specify the target folder where the tool should extract Outlook attachments
 5. Disable the option ‘;Me porosi;
 6. * Choose the ‘;*** –; Export Attachments Only; value in the Formati Dalës lista
 7. Shtypni butonin e Opsionet button and configure additional options if needed. You may export attachments to a single folder or configure the program to create a copy of the Outlook folders structure on the hard drive.
 8. Shtypni butonin e Tjetër button
 9. The program will scan the folders structure and display the folders structure preview
 10. Shtypni butonin e Start button për të filluar eksportimin e procedurës
 11. Programi do të fillojë eksportimi Outlook PST të bashkëngjitni skedarë. You can stop the process using ‘;Stop; button, në këtë rast eksportuese do të jetë jo e plotë. Programi do të plotësoni proces të rishqyrtimit të cilat mund të përdoren për të inspektuar procesin e rrjedhës.

* The option available from version 1.3

Kur të përfundojë procesi të përdorni Dil buton për të mbyllur software, ose shtypni butonin e Prapa butonin dy herë dhe përdorimin e softuerit për të eksport të artikujve Outlook dhe për të shpëtuar ata në afërsi të nxjerrë të bashkëngjitni skedarë. Për të bërë këtë, përsëris të gjitha hapat e përshkruar më sipër, but select another exporting format in point #6.

 ;