E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Unë kam nevojë për të eksportuar email attachments vetëm. Do të Outlook Eksportit Magjistar për të ndihmuar?

Learn how you can easily extract email attachments from Outlook PST files and save them to any location on your hard drive for archiving, sharing or file analysis. Outlook Export Wizard makes it a matter of minutes and just a few mouse clicks!

A simple tool for quick extraction of të bashkëngjitni skedarë email from PST files

Some Outlook users receive a lot more emails with attachments than others. These attachments may contain pretty much everything: nga raportet e përditshme nga të punësuarit apo javore artikujt e paraqitur nga shkrimtarë të një editor të dhënat statistikore të grumbulluara nga një automatizuar prove/sensor dhe të dërgohet në një hulumtues me e-mail. Këto e-mail mund të jetë ardhja e tyre inboxes për vite me rradhë derisa të bëhet e qartë se këto të dhëna duhet të jenë të nxjerrë, systemized, kategorizohen, të arkivuara ose të përpunuara në këtë apo atë mënyrë. Me sa duket, it’;s virtually impossible to go through hundreds or even thousands of email messages and save the necessary të bashkëngjitni skedarë email to a separate folder –; në shumicën e rasteve, it would take days or weeks and would hardly be something you’;d be glad to do. That’;s exactly the situation when Outlook Eksportit Magjistar will come in handy and will save a good deal of time and, obviously, some money, too. The program allows you to take a PST file and only ekstrakt të bashkëngjitni skedarë from the messages it contains to a specified location –; and this process will literally take a couple of minutes!

Outlook Export Wizard is also a powerful and easy to use attachment extractor!

Eksportimi PST attachments është po aq e lehtë si eksportuese çdo gjë tjetër nga ju file storage. Parë, start the program and select the “;Select External PST File”; mundësi për jetë në gjendje për të marr një fotografi të punojnë me. Pasi të bëhet me përzgjedhjen e skedarit, use the “;Output Format”; dropdown list to select the “;Export attachments only”; opsion. Nëse ju jeni duke punuar me një fjalëkalim të mbrojtur skedar PDT, futni fjalëkalimin në fushën përkatëse. Më në fund, të specifikoni dosjen e destinacionit të nxjerrë PST attachments do të jetë i shpëtuar nga të hyjnë në një rrugë në Dosjen e Synuar në terren. Nëse është e nevojshme, ju mund të klikoni butonin Options më poshtë për të specifikuar parametrave shtesë, siç janë madhësia maksimale mesazhi, strukturën e dosje në destinacion të caktuar lokacioni dhe ruajtja e file krijimin e një date për të ruajtur artikuj.

Pasi që, klikoni butonin Next dhe të fillojë eksportimin e të dhënave në të njëjtën mënyrë që ju bëni kur punojnë me email. Në këtë rast, megjithatë, organet e mesazheve e-mail do të jetë injoruar krejtësisht. Të presin për proces të përfunduar dhe të hapur të specifikuar dosje të prodhimit për të parë dosjet e nxjerra. Si e shihni, Outlook Eksportit Magjistar është me të vërtetë intuitive dhe efikas attachment extractor që do të përpunojë rezultatet e viteve të punës suaj dhe eksportin e tyre në të njëjtin format në një dosje e zgjedhjes suaj. Nëse programi i gjen skedar tjetër me të njëjtën shtrirje, ajo thjesht do të ndërrojë emrin e file ekzistues duke shtuar një numër në emrin e saj për. Të qenit në gjendje për të ekstrakt të bashkëngjitni skedarë do të kurseni orë të panumërta nga të punuar në qoftë se ju ndonjëherë të vendosë për të krijuar një arkiv të të gjitha ose disa nga tuaj PST attachments, pasi ajo do të jetë pakrahasimisht më të lehtë për të marr dosjet e nevojshme nga një dosje me fotografi shtojcën e renditura në mënyrë kronologjike.

Klikoni për të lexuar hap-pas-hapi udhëzim për Outlook nxjerrjes bashkangjitje.

Outlook Eksportit Magjistar është një multi-funksional attachment extractor dhe PST të dhënat e eksportit aplikimi që do të jetë një mjet të përsosur për punë kur keni nevojë për të extract email attachments nga magazinimit PST file.

 ;