Why is the “;Exporting Options”; Grupi i parametrat e nevojshme?

November 5th, 2010 Atie Uhan

This article explains the purpose of the “;Opsionet Eksportimi; grupi i opsioneve në Eksport magjistar, dhe jep shembuj se si të aplikoni ato.

You can view additional settings for Outlook Export Wizard by clicking the button labeled “;Opcionet;; në faqen e parë të magjistar. Si në Outlook Import Wizard vetë, all of the program’;s options are divided into groups for the sake of layout. We will be looking at “;Opsionet Eksportimi;, cila do të jetë e rëndësishme kur ju Mesazhet e eksportit përdorimin e programit, si dhe shembuj të aplikimit të tyre dhe rastet kur ato duhet të përdoren (shteti parazgjedhur nga cilësimet është në kllapa).

  • ;Eksporti fotografi msg si RFC 822 tekst format EML; (me aftësi të kufizuara vetëm nëse Vetëzbulo opsion është i aktivizuar). Ky funksion lejon për shpëtimin e mesazheve Outlook me Zgjerimi msg me RFC 822 EML “;insides”;, përdoret si në EML Outlook Express mesazhe. Këto fotografi nuk janë të lidhura me origjinale Msg Outlook format, nuk mund të hapen në Outlook, dhe janë fotografi vetëm EML me një file extension ndryshuar. Disa klientë alternative postë (si Bat) janë në gjendje për të punuar me pseudo-msg fotografi të tilla. Prandaj, pas teje email importit, nëse ju shihni mesazhet e duke u shfaqur gabimisht në klienti juaj e-mail, ne ju rekomandojmë që të përfitojnë nga ky funksion: i parë ekstrakt nga Outlook mesazhet në formatin. EML por me Zgjerimi msg, dhe pastaj të përpiqet për të importuar ato përsëri.
  • ;Krijo strukturën subfolders në file të sistemit; (aktivizuar). Ky opsion është përgjegjës për ruajtjen e Struktura PST fotografi kur ju Mesazhet e eksportit. Kur i aktivizuar, opsion do të thotë se Struktura PST fotografi do të ruhen si një pemë directory Windows- (me një directory të veçantë për secilën prej drejtorive në Outlook), e mbushur me fotografi të nxjerra për e-mail, Kontaktet, ngjarjet kalendarike dhe të tjera Të dhënat Outlook në formatin e user-përcaktuar. Nëse ky opsion është fikur, Programi do të ekstrakt nga Outlook gjitha të dhënat në dosjen e caktuar e Windows si një grup i vetëm, pa marrë parasysh nëndirektoritë.
  • ;Mbani pika Outlook datën e krijimit për fotografi të ruajtura; (me aftësi të kufizuara). Çdo Outlook PST artikull ka vulën kohore e krijimit, por sistemi fotografi shënon çdo fotografi nga sot datën kur Outlook Export Wizard kursen eksportuar pika PDT për dosjet. Ajo mund të jetë i papërshtatshëm në qoftë se ju dëshironi të organizojë artikuj eksportuara Outlook Nga data. Ky opsion për qëllim të ndihmojë me fotografi koha vulosje. Nëse opsioni aktivizuar mjet eksportuese do të përpiqet të ndryshojë data e vulës në kohë të çdo skedar të eksportuara në jetë e barabartë me datën dhe kohën e krijimit pika Outlook.
  • ;Zgjidhni Profilin Outlook burim për eksport; (me aftësi të kufizuara). Nëse ky opsion është joaktiv, atëherë kur ju ekstrakt nga PDT Të dhënat Outlook, cilësimet për profilin e tanishme e-mail do të përdoret. Kur u kthye në, pasi procesi i eksportit është filluar përdoruesit do të shohin një dialog për zgjedhjen e një Profili Outlook. Konfigurimi dhe Profili Outlook-related items are set in the “;Mail”; and “;Control Panel”; Cilësimet (Windows XP). Tipar për zgjedhjen e një Profili Outlook është jashtëzakonisht e dobishme kur u përpjekur për të Mesazhet e eksportit në një PC me llogaritë e përdoruesve të shumta.
  • ;Menjëhershëm për të zgjedhur Folder Outlook burim; (çaktivizoni). Eksport Outlook Wizard filloni të kërkoni për Artikuj Outlook nga dosja rrënjë e dosjes PDT. Por ju mund ta aktivizoni këtë opsion të veçantë i cili mundëson të programit të menjëhershëm dosje burim i cili duhet të përdoret si një dosje të fillimit të strukturës së eksportit. For example –; në qoftë se ju dëshironi të ruani email Outlook ruajtur nën Inbox folder dhe nën-folders brenda, ju mund të vini Inbox dhe Eksport magjistar do të kursejnë dosje zgjedhur vetëm strukturën dhe përmbajtjen e saj.
Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web