E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Eksporti Email Outlook dhe Kontaktet me Outlook Eksportit Magjistar

Eksporti Email Outlook dhe Kontaktet me Outlook Eksportit Magjistar

Eksporti Email Outlook (PST për të EML) me Outlook Eksportit Magjistar Mjet. Outlook Eksportit Wizard është një multi-funksionale eksportit dhe konvertimin mjet që ju mundëson për të nxjerrë Outlook PST fotografi dhe ruajtja e këtyre të dhënave në një numër formatesh.

Nevojë për të eksporti email outlook në EML ose MSG fotografi ot edhe Word? Dëshironi të ndani nxjerrë Outlook e mesazheve në internet dhe kanë nevojë për to në formatin HTML? Duke kërkuar për një mënyrë për të transferuar email dhe kontaktet Outlook për një klient email alternative? E konsiderojnë bërë!

Export Outlook messages and extract Outlook contacts with Outlook Export Wizard

Outlook Eksportit Magjistar është një tonë më të njohura dhe më pragmatike të produkteve në datën e për eksportimin e të dhënave Outlook. Një multi-funksional Outlook eksportit dhe konvertimin mjet, the Export Wizard enables you to extract the contents of Outlook PST files: eksporti email outlook, kontaktet, kalendari, shënime, attachments and save the data in several formats.

Every item that can be housed in Outlook is exportable and can be converted with this one tool. Email mesazhet, shënime, kalendari detyrat, journal items and kontaktet ; nothing is out of reach for the Outlook Eksportit Magjistar. Once exported, these files are accessible for conversion to be edited, published and processed by other third-party programs. Përveç kësaj, e Outlook Eksportit Magjistar is a sophisticated backup tool, able to facilitate files being accessed by the corresponding editors.

Shkarkuarfor Windows 32/64 bitBlerjeleje kodi online

Don’;t ever feel like your information is stagnant –; lëvizin atë dhe kthyer atë, shpejt, lehtë dhe affordably me Eksportit tonë Wizard!

Ju mund të shikojnë përpara për të:

 • Structure preservation –; kur eksportohen, e-mail headers dhe të dhënat e tjera mbeten të pandryshuara. Kjo përfshin tuaj të bashkëngjitni skedarë, Nga, Për, Dërguar Data headers dhe linja Subjekt, vetëm për të përmendur disa
 • Multi-functionality –; Eksporti Wizard mund të punojnë me Outlook profile dhe qëndrim-vetëm PST fotografi që banojnë në hard drive tuaj
 • Multiply output formats for different items you export –; ndjehen të lirë për të zgjedhur në mes të ndryshme fotografi formatet për secilin nga artikujt që ju të eksportit. Apo thjesht marr një format file që ju doni të gjitha sendet tuaja të jenë të përpunuara në
 • Multi-format compatibility –; EML, MSG, RTF, HTML, VCF (vCard), TXT, MHT, QV-të, (vCalendar), iCS (iCalendar) dhe TNEF

KRYESORE OUTLOOK EKSPORTIT MJET KARAKTERISTIKA PËRFSHIJNË:

 • Të lehtë të eksporteve të Outlook *.msg mesazhet e postës elektronike për të Bat! Dhe të tjera RFC822 bazuar në klientët e-mail
 • Të krijosh strukture fillestare të të gjitha tuaj të Outlook nën-dosjet me vetëm disa klikime të miut. Ose thjesht për të eksportit të gjitha të dhënat tuaja në një direktorium të vetëm në zgjedhje
 • Full extraction capabilities –; kjo do të thotë që shënimet në kalendar, mesazh e-mail, shënime dhe sende të tjera duke nxjerrë në dosjet përkatëse
 • Filtri email nga disa parametrat kyçe për shembull, shtojcë dhe madhësi mesazh
 • Të kthyer në Outlook artikuj të Microsoft Word FRT format për redaktimin dhe botimin e
 • Ruaj mesazhet e postës elektronike si HTML, fotografi për botimin web
 • Convert kuti postare Outlook për format MHT (PDT për MHT), ndërkohë që ruan formatimin HTML, ngulitur grafika dhe objekte të tjera që mund të përdoren për prezantime apo një mënyrë arkivimin
 • Enjoy multi-platform compatibility when exporting from Outlook profiles and stand-alone PST files of Unicode and ANSI formats in Outlook 97, 98, 2000, 2003, 2007 and 2010

Outlook Export Tool, extract Outlook emails, export Outlook contactsShkarkoni versionin demo ose të blerë një licencë ; çfarëdo që ju vendosni, të bëjmë atë sot dhe le një tjetër një nga tonë Wizard Outlook programet e punës magjike në punët tuaja!

Njoftim i rëndësishëm: Outlook Eksportit Magjistar utility nuk punon me të dëmtuara ose të korruptuar fotografi PDT dhe të mund vetëm nxjerrjen e të dhënave nga shëndetin fotografi PDT dhe përdorues Outlook profile. Nëse tuaj të PST file nuk mund të hapet me MS Outlook, ju lutemi përdorni të shërohen PDT mjet dhe riparimin e korruptuar PDT parë.

 ;