E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

What Are The Differences Between The Modes To Export Emails In Outlook Export Wizard?

This article describes the modes that Outlook Export Wizard has to eksportit email from MS Outlook PST files, as well as an explanation of the situations in which the different modes should be used.

Pas Outlook Eksportit Magjistar [ shkarkuar ] është nisur, në faqen e parë të magjistar do të ju pyes për të zgjedhur një nga dy mënyrat për eksportit email: e default PDT file mode, ose jashtëm PDT fotografi të cilat nuk janë përkulur deri direkt në MS Outlook.

;Use Outlook User Profile”; mode: eksportit email nga një default PDT file

Ekstrakt email nga default Outlook profilin e përdoruesit dhe për të shpëtuar ata në fotografi të shumta formate të.

Në këtë mënyrë automatikisht përcakton vendndodhjen e .pst file, duke ju lejuar për të eksporti Outlook e-mail direkt. Ju nuk keni nevojë për dorë të përcaktojë rrugën tuaj Personal Folders file, si program të pavarur accesses kryesore PST file. Përdoruesi duhet vetëm të zgjedhin format për të rezultojnë (nxjerrë) mesazhi fotografi dhe dosje për të shpëtuar ata në. ;Use Outlook User Profile”; mode është ideal për përdoruesit të cilët përdorin një të vetme Outlook profilin dhe vetëm një Personal Folders file. Vini re se në qoftë se default PDT dosja ka PST password mbrojtja, pastaj ju do të duhet për të hyrë fjalëkalimin në dritaren e dialogut që do të shfaqet pas ju filloni për të eksportit email duke përdorur magjistar.

;Select External PST file”; mode: eksportit email nga një jashtëm PST file

Të transferuar email nga PST file dhe ruajtur ato si fotografi e formate të ndryshme.

Shumë përdorues preferojnë të përdorin Personal Folders fotografi për organizimin e tyre korrespondencë (me një PST file, për shembull, tyre personal e-mail dhe një të veçantë për punën e tyre mail) apo thjesht të bëjë Backup PDT fotografi për të garantuar integritetin e tyre mail. Në këtë rast, .pst fotografi janë zakonisht të ruajtur në një directory të veçantë në një hard disk ose makinë lëvizshëm. Për ekstrakt email nga një jashtëm PDT file, ju duhet për hook up tuaj Personal Folders fotografi në MS Outlook. Me Outlook Eksportit Magjistar, megjithatë, ju mund të kryejnë këtë detyrë pa tuaj duke përdorur klient mail. Pas fillimit të magjistar, simply choose “;Select External PST file”; mode and use the “;Source PST file”; dritarja e dialogut për të zgjedhur fotografi nga të cilat ju dëshironi për të eksportit email. Në qoftë se skeda është PST password mbrojtja, para se të fillonte procesi i eksportit sigurohuni që fjalëkalimi është futur në fushën përkatëse (if the PST file is not encrypted, then leave the Password field blank).

Regardless of the mode chosen, Outlook Export Wizard can be used to eksporti Outlook emails instead of the standard “;Save as…; dialog, since the utility offers more flexible features for saving e-mails, thanks to its wide variety of supported file formats and batch processing functions.

 ;