Eksporti emailat Nga Mail Apple dhe importit për MS Outlook

25 tetor, 2012 Atie Uhan

Artikull përshkruan se si të eksportit e-mail nga Apple Mail, ruajtur ato për të ndarë .EML, .emlx fotografi ose .mbox kuti postare dhe si për të importuar ruajtur e-mail nga Apple Mail tek Outlook Microsoft.

Nëse ju dëshironi të Mail Transfer nga Apple Mail. App në Microsoft Outlook, atëherë së pari ju duhet të ruani e-mail si fotografi të veçanta të .format emlx (ose .EML Fotografi). Pothuajse të gjitha e-mail klientët duhet mbështetje se funksioni, kështu Apple Mail can…;
By default Mail për Mac OS X dyqane email në dosje të veçanta të .format elmx në vend të një kuti postare të vetme .mbox skedar. Megjithatë Mac Mail gjithashtu mund të krijojnë .mbox Fotografi me email eksportuara. Kështu, si për të importuar mesazhe nga Apple Mail tek Outlook?

Ka dy skenarë:

Çdo skenar mund të përdoren veç e veç. I pari mund të kryhet më shpejt pastaj i dytë.

Për të ruajtur Mail email Mac si. Mbox file që mund të bëni në vijim:

  1. Zgjidh e-mail porosi që ju dëshironi për të ruajtur në dosjen e .Formati mbox
    (ju mund të përdorni komandën A për të eksportuar dosje të tërë)
  2. Shko tek Skedar menu dhe zgjidhni Save As…; menu item
  3. Shkruani emrin e skedarit për tuaj .mbox skedar
    (filename default është subjekt i mesazhit parë, but this doesn’;t mean that you should save each message individually)
  4. Zgjidhni vendin e synuar, ku ju doni të ruani .mbox skedar
  5. Zgjidh Format: Burimi Raw Mesazh pastaj Ruaj

Rezultati do të ruhen si një skedë të .Formati mbox, përmban MIME attachments.

Artikull përshkruan se si të eksportit e-mail nga Apple Mail, të shpëtuar ata për të ndarë. EML, .Fotografi emlx apo kuti postare. mbox dhe si për të importuar ruajtura E-mail nga Apple Mail për Outlook Microsoft.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web