E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Eml të Pst Converter Përditësime

Eml të Pst Converter Përditësime

Versioni i ri i Outlook Import Wizard përfshin minor bug fixes dhe përmirësimeve. Të përmirësuar stabilitetin e përgjithshëm eml për outlook converter, caktuar çështja, ku disa të EML mesazhe të eksportuara nga Bat nuk kthyer të saktë për Outlook PDT. Programi ngadalëson ndërsa importimin msg dhe eml fotografi e cila përfshin turma të bashkëngjitni skedarë. Unicode tabela ndeshje ishte zgjeruar për të mbështetur disa ekzotike gjuhë. Some users were complaining about converting problems where send and received dates were changed to date of importing, so let’;s hope this will help them out. The new function allows user to create a new PST file for importing EML dhe MSG fotografi. Now you can import emails into multiple PST files one by one. Tonë FAQ page updated with additional instructions about eml të pst konvertimit. Software package improved by mbox to eml conversion module which extract emails from mbox mailboxes and save them to separate eml files. E Outlook Import Wizard with mbox të eml conterter can serve now as mbox to pst converter or mbox to outlook importing module. It is good helper for Thunderbird, Entourage and other supported email cleint software users, who want to change email client to Outlook. Outlook Import Wizard can be used as eml të msg converter to turn the amount of Outlook .eml files into MSG format (eml të msg). The Outlook Import Wizard is powered with built-in email converter, it is able to convert .eml, .msg, ,emlx files to .rtf, .txt, .eml, .tnef, .html, .msg and .pst format. Thanks to the updated version of MBOX to EML converter you can setup the batch queue to process multiple MBOX files conversion to EML. It supported now to extract emails from .MBOX dosjet e Rrethim dhe MailCopa, .IMM dosjet e Incredimail, .DAT dosjet e Bat dhe Mac Mail, TXT dosjet e Turnpike –; Berkeley Mail, files without extention of Thunderbird and many other software mailbox files. The special option allows you to select the Outlook User Profile which should be using for importing. The support for Outlook 2010 is added from version 3.1.0. The batch mode lejon të procesit bandë të ndryshme në fotografi PDT për një kohë. Outlook Import Wizard ishte enchansed për të mbështetur VCF dhe DAT file importit. Me funksion të veçantë ju tani mund të dal ndonjë fotografi në Outlook PST ruajtjen si të vetme të bashkëngjitni skedarë.

Për ata që janë të panjohur me Outlook Import Wizard, it’;s a tool used to convert dhe importi eml dhe msg fotografi në MS Outlook, duke përfshirë të gjitha dosjet, nën-dosjet dhe e-mail attachments, si dhe. Outlook Import Wizard mund të ndihmojë për të: eml importit për outlook, importit fotografi msg në outlook, convert eml për pdt, eml2pst. Në sajë të lirë MBOX të EML Converter, Outlook Import Wizard është në gjendje të bëjë MBOX për Outlook konvertimit.

 • 5.5.0 ; Ne të rregullojmë disa kujtesës çështjet e shkaktuar nga shumë të madh të dosjeve burim, tërë import/konvertimit motori është përditësuar.
 • 5.1.1 –; Mbështetje për DAT (tnef) dhe VCF kontaktet file importimin e shtuar. Tani Outlook Import Wizard mund të import file të çdo lloji për PST file si bashkëngjitje. Mundësi për të ndryshuar magazinimit pst emri është zbatuar për Ndërmarrjen e përdoruesit.
 • 5.0.0 ; Zbatimin e plotë të redesign. Ndërfaqe Multi-gjuhën përdoruesit, re opsionet dhe preprocessing modul për Unicode fotografi. Mbështetje për 64-bit edicioni i është shtuar.
 • 4.0.9 –; Filter by Date –; në filtër të ri e bën të mundur për të injorojë email krijuar para ose pas e përcaktuar e të dhënave
 • 4.0.8 –; Option “;Preserve Date and Time for converted files”; shtuar
 • 4.0.7 –; Option “;Find hidden files”; u implementua
 • 4.0.6 –; Quick fix për të korrigjuar MSG të EML konvertimi për Mac Mail
 • 4.0.5 –; We were surprised to know that in spite of system requirements some users try to use the Outlook Import Wizard without installing of MS Outlook. So we added a special notification on the first page of a wizard.
 • 4.0.4 –; Thanks to suggestions of our customers the Batch Mode has been implemented. The batch mode available only for software licensed as Enterprise or Site.
 • 3.2.1 –; We have designed the special blinking Opsionet button. This should make the button more appreciable.
 • 3.2.0 ; Presets were added to the Options page. Now it is more convenient to decide what options are needed to import Mac Mail messages or Bat email.
 • 3.1.9 –; New option was added. Mac Mail creates hidden folder called “;Messages”; in each storage directory, the new option allows to skip the intermediate folder creation in Outlook folders structure.
 • 3.1.8 –; Our developers created the new option which allows to make a new PST file with only e-mail folders (të tilla si: Fshihet Artikuj, Tool Inbox, Dalje, Të Dërguara). Now you can exclude additional folders creation such as: Kalendari, Kontaktet, Skicat, Gazeta, Shënime, Detyrat, Junk E-mail.
 • 3.1.7 –; User Account Control operation under Vista OS was added, fotografi log dosje tani mund të hapet me klikim të dyfishtë në fushën identifikohu. E preprocessing opsion është e optimizuar për të punuar në Vista dhe Win7 sistemet.
 • 3.1.6 –; Mac Mail përdoruesit mund të gjeni disa ekstra email pasi të importohet .emlx fotografi në Outlook. Kur mesazhet janë eksportuar nga Mac Mail .emlx fotografi, Mac OS ruan shtesë të sistemit fotografi të cilat kanë të njëjtë .emlx zgjatje, por ata janë të shënuara si personale. Këto fotografi janë importuar bosh në Outlook. Outlook Import Wizard algoritëm të mbledhur ato të fshehura email gjithashtu. The program now handles only visible e-mail files.
 • 3.1.3 –; Outlook 2010 is now supported, additional importing option added –; allows to select the Outlook User Profile which should be used for importing, Unicode MSG support added to the e-mail converter and the MHT conversion mode was implemented, it allows to convert e-mails to the special html format with embedded text, images and other objects).
 • 2.7.6 –; Some options were updated, e free mbox to pst converter was completely redesigned, ne kemi shtuar mbështetjen e nxjerrjes për Rrethim (.mbox), Incredimail (.imm), Mac Mail (.dat), MailCopa (.mbox), Bat (.dat) Turnpike –; Berkeley Mail (.txt), Email fotografi Thunderbird.
 • 2.7.4 –; E email konvertimin e modulit lejon të kthyer EML, MSG, EMLX fotografi për shumë formate të tjera: RTF (Microsoft Word), HTML, TXT, EML, PST, MSG, TNEF
 • 2.1.0 ; Tani me ndërtuar-në EML të MSG converter.
 • 1.6.5 –; Unicode .fotografi pdt mbështetjen e shtuar. .magazinimit pst mund të jetë më e madhe, atëherë 2Gb gjatësi.
 • 1.6.4 –; Preprocessing opsion përpunua dhe aktivizuar nga default. Shtuar një opsion të ri i cili lejon përdoruesit për të zgjedhur ethëri për të shpëtuar të përpunimit të hyni për çdo seancë apo të prishësh log file. Pas fillimin e Import Wizard Outlook kontrolle që Outlook është instaluar, përveç kësaj ai zbulon nëse Outlook është i instaluar në Internet Mail only mode. I lirë MBOX të EML converter updated to version 2.0.3
 • 1.6.3 –; Version mbështet .emlx fotografi e formatit (Mac OS X Mail). Të lirë mbox të eml converter është ndryshuar edhe për të mbështetur Rrethim software. Në dosje automatikisht krijimi i është shtuar si objektiv të vendndodhjes për të nxjerrë email.
 • 1.6.2 –; Fotografi Log krijimin funksion e shtuar
 • 1.6.1 –; Të lirë mbox të eml converter është shtuar për Outlook Import Wizard konfigurimit
 • 1.6.0 ; The bundle of options expanded:
  ; preprocessing option for emails saved from Unix and MAC OS
  ; timestamp folder creation can be disabled
 • 1.5.9 –; The option “;Create new PST file”; u implementua
 • 1.5.8 –; Option to disable the PST subfolders creation was added
 • 1.5.7 –; MSG file type autodetection implemented
 • 1.5.6 –; caktuar çështja, ku disa të EML mesazhe të eksportuara nga Bat nuk kthyer të saktë për Outlook PDT. Additional option added to read MSG files as standard EML format
 • 1.5.5 –; Processing speed increased, additional changes in user GUI
 • 1.5.4 –; File size importing filter implemented
 • 1.5.3 –; Options page was added with special filters for EML processing
 • 1.2.7 –; GUI redesign, code optimization, processing module rewrited
 • 1.1.9 –; Korrigjimi i gabimeve skedar përfshirë në installer
 • 1.0.0 ; Outlook Import Wizard lirimin
 ;