E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Earthlink Postare Email Eksportuar në Outlook

Si për të eksportuar email nga Earthlink Kutia Postare dhe për të shpëtuar ata në fotografi të Format EML?

Shumica e-mail-software mbështet drag-n-drop operacion, kështu që ju mund të zgjidhni një grup e-mail dhe terhiq ato në desktop ose një dosje.

Nëse ju keni punuar Earthlink software të instaluar në kompjuterin tuaj, ju mund të provoni këto hapa të eksportit email në fotografi të Format EML:

  1. E hapur EarthLink Kutia Postare dhe klikoni në Tool Inbox.
  2. Dorë të zgjidhni një grup të mesazheve që ju do të donte për të shpëtuar. Ajo është e rekomanduar për të zgjedhur no more than 20 messages në një kohë që ky proces. Ju mund të klikoni krye më një dhe pastaj të mbani të shtypur Ndryshim kryesore duke klikuar bottommost një për të zgjedhur të shumta mesazhet në një lëvizje.
  3. Click with the right mouse button on the selected group of messages and choose the “;Përpara; opsion. Kjo do të krijojë një email që përmban mesazhet e zgjedhur si të bashkëngjitni skedarë.
  4. Type in the name for the message in the ‘;Subjekt i; fushë (ky hap është i nevojshëm).
  5. Don’;t send the message, vetëm mbyllni atë.
  6. Earthlink do t'ju nxisë të ruani mesazhin si Draft, të konfirmuar se duke shtypur Po.
  7. Gjeni e-mail-in tuaj Skicat dosje dhe klikoni në një herë për të nxjerrë në pah atë, but don’;t double click on it to open it up in a second window.
  8. EarthLink Kutia Postare Menu Bar, zgjidhni File ->; Ruaje Si. Ndryshoni llojin e file të .EML në të Ruajtur dritaren, jepni një emër file dhe për të shpëtuar atë në një dosje tuaj të zgjedhur.
  9. Përsëritni hapat deri sa ju kanë ruajtur të gjitha e-mail që ju dëshironi të kaloni.

Tani ju mund të importojë fotografi EML ruhen nga Earthlink në Outlook.

Drejtuar Outlook Import Wizard dhe të zgjidhni të synuar. Zgjidhni dhe dosje burim, ku EML fotografi janë të vendosura. Konfiguroni opsionet që ju pëlqen dhe të drejtuar importimin e. Ju mund të lexoni më shumë në Outlook Import Wizard përdorimit udhëzimi.

 ;