E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Trial Downloads

Shkarkuar Importi, Eksporti, Shërim software with full functionality and support for free. Purchase the license to convert your limited trial to full functional software.

Outlook Import Wizard

The easy to use utility that helps to convert and import *.eml, *.emlx, *.mbox, *.msg and other files to Outlook. Universal all in one email and contacts import utility combining options of EML për PST, MSG për PST, VCF për PST converters in one tool.

Outlook Import Wizard provides the convenient way to migrate from any supported email client such as Outlook Express ose Windows Mail për Microsoft Outlook. With Outlook Import utility you will be able to move previously created folders and mails structure from your hard drive to Microsoft Outlook.

Shkarkuarfor Windows 32/64 bitBlerjelicense code online
Get it from CNET Download.com! ;Get it from CNET Download.com!

Download as: EXE | ZIP | RAR
Last Update: 04 Jan 2016, v6 File Size: 12 Mb
Lirimin lloji: 32-bit [object Window] 64-Bit versionet pako.

Gjuhë: Anglisht, Gjermane, Franceze, Ruse, Kroate, Italiane, Spanjolle, Portugalisht, Holandeze, Suedeze, Daneze, Japoneze

Software ynë e gjykimeve janë në dispozicion për vlerësim dhe kanë të gjithë të njëjtën gjë, por të kufizuara karakteristika si tonë regjistruar versionet. Gjatë periudhës provuese të, ju do të keni qasje të plotë në ynë Mbështetje Teknike ekipi. Nëse preferoni të mos shkarkuar, ju gjithashtu mund të urdhërojë një CD e cila përfshin Outlook Import Wizard installer. Backup CD opsion mund të jetë i zgjedhur në mënyrë plotësuese në urdhërimin faqe.

Lexoni se si për të instaluar dhe të regjistruar Outlook Import Wizard?


Kërkesat E Sistemit:

 • Sistemi: Microsoft Windows 98, Me, NT 4.0, 2000, Win XP, Windows Vista, Win 7, Win 8, Win 10.
 • Kërkohet: Microsoft Outlook 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013, Në vitin 2016 (32 dhe 64-bit) i instaluar dhe konfiguruar. Outlook 2010 and above should be installed in standalone mode.
 • Rekomanduar: 1.0 GHz procesor ose më e lartë, 512 MB RAM (1 GB rekomanduar) të mjaftueshme të lirë hapësirë në hard disk në dispozicion.

Nëse ju nuk keni Microsoft Outlook instaluar, ju mund të përdorni Microsoft CDO Package në vend të kësaj megjithatë ajo është e kufizuar për të krijuar PST fotografi pa Unicode mbështetje maksimale plus PST madhësia është i kufizuar nga 2Gb.

Outlook Export Wizard

Intelektuale mjet i projektuar për të eksportuar Outlook e-mail, kalendari, shënime, kontaktet, të bashkëngjitni skedarë dhe sende të tjera nga Microsoft Outlook ose PST file për backup, konvertimit dhe qëllime të mjekësisë ligjore.

Outlook Export Wizard, një lehtë për t'u përdorur intelektuale dhe të saktë të shërbimeve për eksportimi përmbajtja e Microsoft Outlook PST fotografi dhe ruajtja e nxjerrë të dhëna në formate të shumëfishta të të dhënave. Programi zgjidh një gamë të gjerë të çështjeve që lidhen zakonisht me shkallë të gjerë konvertimi i PST fotografi të dhëna të tjera formate të.

Shkarkuarfor Windows 32/64 bitBlerjelicense code online
Get it from CNET Download.com! ;Get it from CNET Download.com!

Download as: EXE | ZIP | RAR
Last Update: 7 Jan 2016, v5 Madhësia e Skedarit: 12 Mb

Gjuhë: Anglisht, Gjermane, Franceze, Ruse, Kroate, Italiane, Spanjolle, Portugalisht, Holandeze, Suedeze, Daneze, Japoneze

Software ynë e vlerësimit versionet janë në dispozicion për tryout dhe kanë të gjithë të njëjtën gjë, por të kufizuara karakteristika si tonë paguar versionet. Gjatë periudhës provuese të, ju do të keni qasje të plotë në ynë Mbështetje Teknike ekipi. Nëse preferoni të mos shkarkuar, ju gjithashtu mund të urdhërojë një Gjyq të një CD e cila përfshin Outlook Export Wizard installer. Backup CD opsion mund të jetë i zgjedhur në mënyrë plotësuese në urdhërimin faqe.

Lexoni se si për të instaluar dhe të regjistroheni software tonë në shembullin e Outlook Import Wizard?


Kërkesat E Sistemit:

 • Sistemi: Microsoft Windows 98, Me, NT 4.0, 2000, Win XP, Windows Vista, Win 7, Win 8, Win 10.
 • Kërkohet: Microsoft Outlook 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013 ose 2016 (32 dhe 64-bit) i instaluar dhe konfiguruar. Outlook 2010 and above should be installed in standalone mode.
 • Rekomanduar: 1.0 GHz procesor ose më e lartë, 512 MB RAM (1 GB rekomanduar) të mjaftueshme të lirë hapësirë në hard disk në dispozicion.

Nëse ju nuk keni Microsoft Outlook instaluar, ju mund të përdorni Microsoft CDO Package në vend të kësaj megjithatë ajo është e kufizuar për të krijuar PST fotografi pa Unicode mbështetje maksimale plus PST madhësia është i kufizuar nga 2Gb.

Outlook Repair Wizard

Outlook Recovery Wizard është shumë efikas për shërim mjet për të dëmtuar PST [object Window] OST fotografi të bazuar në një të pronarit motor me multi-kalojë shërim algoritmet për të ndërtuar atë OST për PST [object Window].

Outlook Recovery Wizard ishte krijuar me një theks të veçantë në lehtësinë e përdorimit dhe efikasitetin shërim. Programi është në gjendje të shërohet mesazhe email, kontaktet, detyrat, shënime [object Window] objekte të tjera nga dëmtuar PST ose OST fotografi. E thjeshtë, ndërfaqe magjistar me bazë të programit mundëson të gjithë, edhe ata pa para shërimit përvojë të thellë ose aftësitë e, për rivendosni të dhënat nga një dëmtuar Outlook PST ose OST file në minuta. Gjetën të dhëna can be saved as a PST file of the old Outlook format or the Outlook 2003+ PST format, depending on the user’;s choice.

Shkarkuarfor Windows 32/64 bitBlerjelicense code online
Get it from CNET Download.com! ;Get it from CNET Download.com!

Download as: EXE | ZIP | RAR
Last Update: 05 Jan 2014, v5 Madhësia e Skedarit: 1.0 Mb
International Trials: Italiane | Gjermane | Ruse | English

Outlook Recovery Wizard offers a number of additional features, such as automatic post-recovery PST defragmentation and optimization of output files, a possibility to convert OST për PST.


Kërkesat E Sistemit:

 • Sistemi: Microsoft Windows 98, Me, NT 4.0, 2000, Win XP, Windows Vista, Win 7, Win 8, Win 10.
 • Kërkohet: Microsoft Outlook 32-bit edition or MS CDO package, PST file of Microsoft Outlook 97-2016 (32-bit) ose OST file of MS Exchange 5.0, 5.5, 2000 and 2003.
 • Rekomanduar: 1.0 GHz procesor ose më e lartë, 512 MB RAM (1 GB rekomanduar) free hard disk space to store recovered file.

Nëse ju nuk keni Microsoft Outlook instaluar, ju mund të përdorni Microsoft CDO Package në vend të kësaj megjithatë ajo është e kufizuar për të krijuar PST fotografi pa Unicode mbështetje maksimale plus PST madhësia është i kufizuar nga 2Gb.

Additional Modules :

The Outlook Import Wizard setup package includes special MBOX to EML Converter [download] (it was updated with mailbox batch processor) which extracts email files from mbox folders of Thunderbird, Entourage or other mbox supported software. The mbox për eml module is free and can be downloaded separately:

Download Free Mailbox Extractor

Key Features of Free Mbox për EML Converter (MBOX Extractor)

 • Fastest MBOX email extractor on market
 • Intellectual functions to determine the source file type, encoding and mbox format
 • Supported to extract emails from .mbox files saved by following email clients: Incredimail, Thunderbird, The Bat, Eudora, MailCopa, Turnpike, Berkeley Mail, Mac-Mail, Entourage
 • Batch MBOX Extracting mode
 • Moreover –; It’;s free!

Upgrade to full version:

If you have already installed the trial version on your computer, you can purchase the license to full version directly from the application. The registration instruction will be delivered to you at the given email. Applied license will convert your limited trial to full functional software.

Popular search terms related to our software:

convert eml to pst, eml outlook import, eml importit për outlook, EML2PST, eml outlook import, outlook eml import, How to import eml files into MS outlook keeping folders structure, How to import msg into outlook pst, importing a .eml file into outlook, How to import eml into outlook 2007, importar mails msg outlook, ;eml to pst”; outlook 2003, import eml to microsoft outlook, outlook 2007 import eml files, eml outlook importieren, mail.app import eml, create .pst from eml or msg, exporting mail from windows mail to outlook, extract emails from outlook, migrate from outlook to entourage, export from pst to the bat, convert emails from outlook to Thunderbird.

Download free version of Outlook Import Wizard, Outlook Export Wizard [object Window] Outlook Recovery Wizard software and evaluate the tool.

 ;