The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Outlook Import Wizard

Save Time and Effort Importing E-Mails into Microsoft Outlook.

EML to PST ConverterOutlook Import Wizard, [ SHKARKO ] një kërkesë që lejon importimin e-mail të .EML, .EMLX dhe .MSG formats saved from other e-mail clients into Microsoft Outlook with remarkable ease.

Outlook Import Wizard works as eml te pst dhe msg te pst converter duke shfaqur ndërtuar në modul për kontroll primar integritetit. Kjo i lejon importimin jo vetëm mesazhe, por edhe e bashkangjitur fotografi. Dhe në krye të saj të gjithë, Outlook Import Wizard lejon ruajtjen strukturën dosje, ndërsa importimin e-mail, e cila është veçanërisht e përshtatshme për import backups.

The package also contains a bonus –; a pa pagesë mbox to eml converter.
Me ndihmën e këtë dobi të lirë që ju mund të ekstrakt email nga *.mbox Fotografi për të ardhmen importuese të Outlook.

The Outlook Import Wizard është mbështetja për të punuar në çift me 64-bit edition of Microsoft Outlook. Shpejtë dhe të saktë Outlook importing tool is powered with set of options and filters which make possible to filter emails by date, size and attached files. The Email Preprocessing Engine converts the emails encoded by the Mac OS dhe Unix applications on the fly.

Shkarkofor Windows 32/64 bitblerjeKodi licencës në internet
Get it from CNET Download.com! ;Get it from CNET Download.com!

System Requirements: Microsoft Windows OS, 32 or 64-bit version, Microsoft Outlook 97-2016 for Windows, 32 or 64-bit edition. Source files of compatible format.

The special Mode Batch lejon të setup një radhë grumbull dhe arkivat transferimi email në disa .pst fotografi në të njëjtën kohë.

Outlook Import Wizard karakteristika:

Outlook Import Wizard ; lehtë për t'u përdorur shërbimeve që i lejon të kopje eml dhe msg fotografi në Outlook duke përfshirë strukturën dosjet, shërben si eml to pst converter, transfertat eml fotografi në Microsoft Outlook, import EML fotografi në Outlook duke ruajtur strukturën dosje.

 • Import e-mail fotografi në Microsoft Office Outlook
 • Import dhe konvertohet Listat file sistemit të Outlook dosjet
 • import eml fotografi në Outlook, import msg fotografi në Outlook
 • Convert eml te Outlook .pst Storage Personal edhe i mbrojtur me fjalëkalim
 • Import arkivuar e-mail mesazhet e ruajtura nga programe të tjera
 • Convert .eml te .pst, kthyer .msg te .pst
 • Krijo një nën-dosje të re për çdo seancë importues me vulën e kohës
 • Ruajtur strukturën dosje, ndërsa importimin fotografi në MS Outlook
 • import eml fotografi në mungesë Outlook PST profil, që s'ka prindërit PST paraqesë ose të krijuar rishtazi PST skedar
 • Importimi filtra: kufizojnë fotografi nga madhësia, përjashtojnë ose të përfshijë të bashkëngjitni skedarë etj.
 • Importimi opsione: krijuar struktura subfolders ose importit të gjitha mesazhet në një dosje
 • Opsioni për të import msg fotografi si RFC 822 format
 • Preprocessing opsion për postë elektronike ruajtur nga Unix dhe MAC OS kompjutera.
 • instalimi përfshin falas mbox te eml converter (Pa pagesë kuti postare converter mbështet: Entourage .mbox, Incredimail .imm, Mac Mail .dat, PocoMail, MailCopa .mbox, The Bat! .dat Turnpike – Berkeley Mail .txt, Thunderbird, kthyer mbox te pst)
 • Mac OS X .EMLX fotografi format mbështetje
 • Unicode PST mbështetja fotografi, mund të krijojë .pst Fotografi më shumë se 2GB dhe 4GB, Outlook 2007 support
 • Unicode MSG Fotografi krijimi mbështetje deri konvertimin email për MSG format
 • Built-in converter email eml te msg, msg te eml. Convert eml fotografi në rtf, msg, pst, html, txt.
 • import eml fotografi në çdo version të Microsoft Outlook projektuar për Windows OS.
 • Batch Processing mënyrë {lexoni më shumë rreth Mode Batch}
 • të dy 32-bit dhe 64-bit version janë të përfshira! Outlook 64-bit now supported!
 • Multilanguage GUI: anglisht, gjermanisht, francez, rusisht, italian, Spanjisht, portugalisht, holandez, suedez, danez, japonez
 • I RI! mbështet të import VCF kontaktetOutlook ose VCF te PST skedar
 • I RI! Të aftë për të importuar DAT dosjet e TNEF format te Outlook
 • I RI! mbështet të fotografi importi i çdo format te Microsoft Outlook. Çdo fotografi mund të arkivohen tani për një ose disa PST fotografi.
 • Gëzojnë user-friendly interface
 • Save your time taking advantage of the program’;s high performance

Importimi email në Microsoft Outlook

Një klient e-mail-i është përdorur zakonisht si ruajtjen e informacionit thelbësor, duke përfshirë e-mail nga shokët, të afërmit, klientët dhe partnerët e biznesit, fotografi dhe dokumente të rëndësishme. Humbja ose vidhosje atë do të jetë të paktën shumë të pakëndshme, that’;s why a user needs to be very careful and attentive when importing messages into Microsoft Outlook. But even that can’;t ensure the best result, për fat të mirë, there is a program that can –; and it’;s Outlook Import Wizard.

Migrate to MS Outlook

Një mjet i zgjuar, the program is designed to import .EML dhe .MSG fotografi në MS Outlook quickly and easily, therefore it gets very simple to leave an old e-mail client for Microsoft Outlook (Outlook Express, Vista Mail, Live Mail, Windows Mail, Incredimail, Thunderbird, The Bat!, Eudora, MailCopa, Eartlink Mailbox, Turnpike, PocoMail, Berkeley Mail, Mac-Mail (Apple Mail), Entourage etj). Ky program mund të përfitojë mjete të dhënat e rimëkëmbjes përdoruesit, as it allows to import messages recovered into MS Outlook, which can be quite tricky without Outlook Import Wizard. The reliable algorithm employed by the app makes data loss during import impossible. And what’;s more, the app takes care of the user’;s security: it doesn’;t interfere with antivirus scanning, që do të thotë se mesazhet mund të skanuar për viruse dhe sistemi mbetet i mbrojtur. Outlook importing utility, imports eml dhe msg email files to Outlook with folders structure. Convert EML to PST format.

Pricing and Availability

Outlook Import Wizard runs under Windows 98, Me, NT 4.0, 2000, XP, Windows 2003, Vista, Windows 7, 8, 10 and compatible with Outlook 98, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013 and 2016. Outlook Import Wizard can be registered using licenca individuale ; for home users and licenca Enterprise ; për përdoruesit e biznesit, extended Site license is also available. Further information on the product as well as its free evaluation copy is available from description dhe Shkarko pages. Free mbox to eml converter can be downloaded separately using this link: falas MBOX to EML Converter.

Versioni i regjistruar mund të ketë një numër më të reja version dhe të përfshijë karakteristika të tjera dhe funksionalitetin se parashikuara në versionin e gjyqit. Përdoruesit e licencuara kanë të drejtë të kopje plotësisht funksionale e software dhe përmirësimet e lirë jetës.

SHËNIM: Versioni i paregjistruar Gjykimi përfshin lajmërimeve blerje e regjistrimit. Një përdorues i paregjistruar do të jetë në gjendje për të kthyer vetëm një numër të kufizuar të dosjeve. Converter nuk është projektuar për të importuar mesazhe MS Outlook Express. Ajo është importuar mesazhe në MS Outlook, kështu MS Outlook instalimit është e nevojshme.

Outlook Import Wizard tested and reviewed by the top Download sites.

The numerous software websites, computer catalogs, magazines and typographers have praised our excellent software and service. Outlook Import Wizard was reviewed by many computer magazines editors, you can find editorial reviews at the top download sites. We constantly receiving multiple feedbacks from software users and we are proud that our users highly appreciate the quality of our products and services.

Klientët tanë Zgjidh Gjithashtu:

Outlook Rimëkëmbjes WizardOutlook Export Wizard

Submit your review
1
2
3
4
5
paraqes
 ; ; ; ; ;
Cancel

Create your own review

Average rating:  ;
 ;7 reviews
by A Tarlow on Outlook Import Wizard
Migration was flawless.

Program converted thousands of emails from Windows Live to Outlook. Migration was flawless.

by Oystein Hogvard on Outlook Import Wizard
Didn't miss anything.

Outlook Import Wizard helped me a great deal converting from Thunderbird to Outlook mail format. Didn't miss anything, really, just used for this sole purpose yet, will sure use it in the future if it covers the need.

by Jay Markanich on Outlook Import Wizard
Works perfectly!

Your application easily allowed me to import thousands of emails from other sources into outlook. I needed to create a comprehensive PST file from multiple sources and your application did the trick perfectly and effortlessly... Faleminderit!

by Douglas Treadway on Outlook Import Wizard
Thank you for the good program.

Outlook Import Wizard performed perfectly when I needed to import files from Thunderbird to Outlook. tani, I need to clean up my computer and remove unneeded programs/materials. Thank you for the good program.

by Steve Conlin on Outlook Import Wizard
You have a big with BestBuy's Geek Squad, all across the country.

Old to new. I needed my old Windows Mail, transferred over to my new laptop, Windows 8, and converted from Windows Mail to Outlook. This was accomplished with your app. You have a big with BestBuy's Geek Squad, all across the country.

by Ben O'Donnell on Outlook Import Wizard
The software worked well and simple to use.

I needed to take all my emails from my Mac Mail into Outlook on a PC. The software worked well and simple to use.

by Steven Taylor on Outlook Import Wizard
It worked flawlessly!

My reason for purchasing your software was to import my Mac OS X Mail into Outlook on my new PC. It worked flawlessly!

 ;