Përshkrimi Produktet tona

11 Sht, 2012 Atie Uhan

Shkarko jonë e produkteve përbëhet nga një numër në rritje të mjeteve user-friendly dhe efikase që ndihmojnë klientët tanë merren me aspekte të ndryshme të Microsoft Outlook në situata të ndryshme: gjatë migrimeve të plotë dhe të pjesshme, backups dhe post-përplasjes recoveries. Prodhimet tona janë të destinuara për një audiencë shumë të gjerë, kështu ndërfaqe përdoruesi i tyre ka qenë e thjeshtuar të jetë i qartë dhe vetë-shpjegues për personat me kuptimin më themelor të informatikë dhe përvojë minimale. Kjo, megjithatë, does not mean that their functionality has been affected in any respect –; të gjitha produktet tona janë të bazuara në motorët avancuara të pronarit që kombinojnë punën dhe saktësinë me të gjerë mbështetje nga formatet e njohura.

Të gjitha produktet tona janë 100% kompatibil me Windows 98/Me/NT 4.0/2000/XP/2003/Vista/Win7 dhe Microsoft Outlook 98-2010 (32-bit). Për të provuar ndonjë nga produktet tona në veprim, vetëm Shkarko version pa gjyq e saj nga faqja e produktit.

Zgjidhni një nga mjetet më poshtë për të lexuar përshkrimin e detajuar të produktit.

Outlook Import Wizard

Ky mjet import dramatike lehtëson detyrën e importimit mesazhe email në një shumëllojshmëri formatesh në Microsoft Outlook. Programi mbështet shtypur *. EML, *.emlx, dhe *. fotografi msg dhe ju mundëson për të transferuar strukturat e krijuara më parë dosje nga hard drive tuaj të Outlook tuaj PDT / OST fotografi ( konvertohet EML për PDT, msg PST të, importit EML për opinion, fotografi msg importit në Outlook). Programi vepron si një konvertim eml2pst dhe msg2pst paraqet një ndërtuar-në fillore kontrolloni modul e integritetit dhe e mban skedarin origjinal dhe strukturën dosje paprekur, të cilat mund të vijnë veçanërisht i dobishëm për importimin e rregullt backups. The package also contains a bonus –; a mbox të lirë për të EML converter. Me ndihmën e këtij shërbimeve të lirë ju mund ekstrakt email nga *. Fotografi mbox për të ardhmen importuese për Outlook.

Për më shumë informacion në lidhje me Outlook Import Wizard, ajo aftësitë dhe mënyra kjo mund të ju ndihmojnë, ju lutem vizitoni kete faqe.

Outlook Export Wizard

Outlook Export Wizard është menduar për nxjerrjen e të dhënave nga PDT / OST dosjet tuaja Outlook dhe ruajtjen e tyre në një numër të formateve. Software eksportet mesazhe email, shënime, Kontaktet, calendar tasks and journal entries –; të gjitha llojet e objekt ruhen në dosjet Outlook. Outlook Export Wizard mund të përdoret për eksport email në formate editable që mund të modifikuar, arkivohen apo publikuar në internet. Mjet është ideal për transferimin e mesazheve Outlook në aplikimet email alternative dhe mbështetjen personale arkivin tuaj korrespondencë.

Puna program me profile Outlook ekzistuese dhe të pavarur PDT / OST fotografi dhe rikrijon strukturën e tyre dosje në hard drive. Ju ose mund të përcaktojë parametrat e nxjerrjes me dorë ose të përfitojnë nga mënyra autozbulimi formatin që automatikisht do të marr format më të përshtatshme për sendet e duke nxjerrë. Outlook Export Wizard është një mjet i përsosur për shpejt eksportimin e të dhënave nga Outlook tuaj e zbatimeve të tjera!

Për më shumë informacion në lidhje me Outlook Export Wizard, ajo aftësitë dhe mënyra kjo mund të ju ndihmojnë, ju lutem vizitoni kete faqe.

Outlook Rimëkëmbjes Wizard

Outlook Rimëkëmbjes Wizard është i fuqishëm dhe inteligjente të dhënave mjet shërim për fotografi të dëmtuara PDT / OST Outlook. Programi është i aftë për rivendosjen mesazhe email, Kontaktet, shënime, journal and calendar entries –; çdo gjë që ju mund të gjeni në një skedar tipike të dhënave Outlook. Bazuar në një motor të pronarit të rimëkëmbjes, Programi përdor multi-kalojë skanimit dhe shërim për të arritur efikasitet të shkëlqyer me asnjë fotografi.

Falë një ndërfaqe të pastër dhe të qartë, using the program is extremely easy –; të gjithë ju duhet të bëni është të ndjekin të thjeshta udhëzimet në ekran dhe klikoni rrugën tuaj nëpërmjet wizard shërim. Nuk ka njohuri të veçanta ose përvojë para shërim është e nevojshme të shërohet me sukses tuaja personale apo informacion të biznesit nga një skedar PDT / OST dëmtuar pas një përplasje hardware ose një dështim pushtet.

Programi punon me PDT / OST fotografi të pavarur të vendosura në hard drive tuaj ose ndonjë drives lidhur me PC tuaj dhe nuk modifikoj skedarin burimor në asnjë mënyrë, so you can be sure things won’;t get worse after your recovery attempts.

Për më shumë informacion në lidhje me Outlook Rimëkëmbjes Wizard, ajo aftësitë dhe mënyra kjo mund të ju ndihmojnë, ju lutem vizitoni kete faqe.

Version i regjistruar mund të ketë një numër më të reja version dhe të përfshijë karakteristika të tjera dhe funksionalitetin se parashikuara në versionin e gjyqit. Përdoruesit e licencuar kanë të drejtë të kopjes plotësisht funksional të software dhe përmirësimet e lirë jetës.

SHËNIM: Version paregjistruar gjykim përfshin regjistrimin blerje përkujtesa. Një përdorues i paregjistruar do të jetë në gjendje për të kthyer vetëm një numër të kufizuar të dosjeve. Konvertim nuk është projektuar për të importuar mesazhe për MS Outlook Express. Ajo është importuar mesazhe në MS Outlook, kështu që instalimi Outlook MS është e nevojshme.

Komentet tuaja, sugjerime ose ide do të jenë shumë të vlefshme si ne të vazhdojë të bëjë përmirësime të softuerit tonë. Ne vlerësojmë mendimin tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, pyetje në lidhje me porosinë tuaj, ose nëse keni nevojë për ndihmë, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni ekipin mbështetjen tonë. Ashtu na dërgoni një email, and we’;ll get back to you as soon as possible.

http://www.outlookimport.com/description/outlook-import-wizard/~~V
Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web