The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Si për të kthyer vCard për Outlook duke përdorur Outlook Import Wizard?

Mëso se si Outlook Import Wizard mund të përdoret për VCF për Outlook konvertimit dhe se si ju mund të import vCard fotografi me kontakte nga programet e tjera të Microsoft Outlook. Kjo përshtatshëm converter VCF do të transferojë të gjitha kontaktet tuaja në sekonda.

Pse do të keni nevojë të import vCard për Outlook krejt?

vCard është një format i pranuar universalisht për kartat e biznesit elektronike të përdorur nga mijëra e aplikacioneve, të mëdha dhe të vogla, për ruajtjen dhe shkëmbimin e kontakteve dhe të dhënat e lidhura. Këto fotografi mund të jetë e bashkangjitur me lehtësi në email, dërgohen përmes një agjent IM ose të transmetohet ndryshe fjalë për fjalë në sekonda sajë të madhësisë së tyre kompakt. A * fotografi tipike .vcf mund të përmbajnë emra, Adresat, numrat e telefonit, email, detajet IM, URL’;s, logos, Fotografitë, regjistrimet audio dhe elemente të tjera që mund të përdoren për të përshkruar një person ose kompani. Formati vCard është gjithashtu përdoret shpesh në telefon celular për shkëmbimin e kontakteve mes pajisjeve.

Ky format është përdorur shpesh nga aplikimet në vend të CSV që është më pak i zhdërvjellët dhe funksionale. Nëse jeni të emigrojnë nga Lotus Notes për Outlook ose duke përdorur format vCard për të transferuar kontaktet nga Outlook Express në Outlook, ju mund të përmbushur këtë detyrë shumë më të lehtë duke përdorur Outlook Import Wizard dhe duke përdorur Its vCard për Outlook aftësitë e konvertimit. Procesi i importit është jashtëzakonisht e thjeshtë dhe të vetë-shpjeguese, so you won’;t need much time to get the job done and will not need any special skills or previous VCF për Outlook përvoja e konvertimit. Vetëm ndiqni udhëzimet në ekran dhe klikoni rrugën tuaj për hapin e fundit të magjistar.

Si Import Wizard mund t'ju ndihmojnë import vCard me vetëm disa klikime të miut

Së pari, sigurohuni që kontaktet në aplikimin burim kanë të gjitha fushat e nevojshme plotësohet dhe në përgjithësi janë gati për vCard për Outlook konvertimit. Procesi eshte shume e thjeshte dhe përbëhet nga hapat e mëposhtëm:

 1. Filloni Outlook Import Wizard duke klikuar emrin e saj në menynë e programeve, ose duke klikuar një shkurtore në tavolinën e punës tuaj.
 2. Specifikoni dosjen programi duhet kërkuar * fotografi .vcf në. Për të bërë këtë, ose shtypni rrugën për dosje me dorë ose përdorin standarde e Windows dialogun që mund të hapet duke klikuar një buton në të djathtë e ;Source Folder”; fushë.
 3. Check the “;Gjej fotografi VCF; opsioni i vetëm për të përjashtuar lloje të tjerë skedarësh nga lista.
 4. Prisni për programin për të scan drive zgjedhur. Nëse një skedar është gjetur, it will be shown on the screen immediately and you will be able to terminate the search process by clicking “;Dështoj;.
 5. Pasi kërkimi është e gjatë, zgjidhni ose deselect dosjet që doni të importit duke kontrolluar kutitë e kundërta përkatëse emrat e file.
 6. Në opsionet e importit ekran, lënë gjithçka siç është. Këto opsione janë të destinuara për mesazhe email dhe nuk do të ndikojë VCF për Outlook procesi i konvertimit.
 7. Hapi tjetër i VCF converter ju lejon të zgjidhni vendin e destinacionit për kontaktet e importuara. Ti mundesh import vCard të dhënat në një nga tre mënyra në dispozicion:
  1) shtoni të dhënat në një skedar ekzistues PDT, 2) shtoni të dhënat për Outlook ruajtjen e parazgjedhur, 3) shtoni të dhënat në një skedë të re PDT.
  Pasi të bërë, click “;fillim; të importit vCard për Outlook.
 8. Vullneti program import vCard të dhënave dhe të tregojnë një regjistër të operacioneve të konvertimit.

Siç e shihni, Outlook Import Wizard është një përshtatshëm dhe të lehtë për ta përdorur VCF converter që do të ju ndihmojë të transferuar kontakte të ruajtura në formatin vCard * .vcf për Outlook dhe do të sigurohemi që çdo fushë është konvertuar në mënyrë korrekte.

Mëso se si Outlook Import Wizard mund të përdoret për VCF për konvertim Outlook dhe se si ju mund të importojë fotografi vCard me kontakte nga programet e tjera të Microsoft Outlook. Kjo converter përshtatshëm VCF do të transferojë të gjitha kontaktet tuaja në sekonda.

 ;