Si të konvertohet fotografi msg në formatin EML dhe importit fotografi EML në Outlook Express

26 tetor, 2012 Atie Uhan

Microsoft Outlook Express mund të punojnë me dosjet e Format EML, Outlook Format msg nuk është në përputhje. Kështu Fotografi msg nuk mund të pranohet nga Outlook Express. Por me ndihmën e Outlook Import Wizard ju mund të konvertohet fotografi msg në formatin EML dhe pastaj të importuar Email EML në Outlook Express.

Me ndihmën e Wizard Outlook Import ju mund të:

 • (Një) Convert tuaj fotografi msg në format EML
 • (B) Importit fotografi EML në Outlook Express

Si të konvertohet fotografi msg në formatin EML:

Ju lutem vini re se nëse nuk keni instaluar MS Outlook, ju duhet Shkarko dhe instaloni CDO Microsoft, siç përshkruhet në këtë artikull. Nëse keni MS Outlook të instaluar ju mund të kaloni instalimin CDO.
(Një) Msg te Konvertimi EML:
 1. Shkarko Outlook Import Wizard dhe të instaloni atë:
  http://www.outlookimport.com/downloads/oiwsetup.exe
 2. Run Outlook Import Wizard
 3. At the first wizard page select the “;Convert fotografi EML dhe msg në:; alternativë
 4. Në listën më poshtë këtë opsion, please select the “;EML –; Outlook Express (RFC822); vlerë
 5. ;Shtyp Button NEXT
 6. At the second page of wizard press the “;Shfleto; buton
 7. Zgjidhni rrënjë (nivel të lartë) dosjen ku tuaj Fotografi msg janë ruajtur
 8. Disable the “;Gjej fotografi EML; alternativë
 9. Shtyp NEXT buton
 10. Programi do të gjeni të gjitha Fotografi msg in th selected folder and it’;s sub-folders
 11. Shtyp START butonin dhe prisni derisa të konvertimit do të përfundojë

Ju do të gjeni pastaj fotografi konvertuar në Format EML pranë burim Fotografi msg. Ato do të ruhen në të njëjtën directory ku burimi Fotografi msg janë ruajtur.

(B) EML për Outlook Import Express:
Tani ju mund të zgjidhni dosjet EML dhe terhiq ato në dosje Express Outlook (duke përdorur zvarrit-n-drop operacion).

Microsoft Outlook Express mund të punojnë me dosjet e EML format, msg Outlook format nuk është në përputhje. Pra msg fotografi nuk mund të pranohet nga Outlook Express. Por me ndihmën e Wizard Outlook Import ju mund të konvertohet fotografi msg në format EML dhe pastaj të importit EML email në Outlook Express.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web