Si të konvertojë fotografi të formatit EML të msg?

14 dhjetor, 2012 Atie Uhan

Funksioni i ri i cili lejon të konvertojë fotografi të shumta email në formate të ndryshme është shtuar në Outlook Import Wizard. Kështu që ju mund të përdorni zgjidhje të shpejtë dhe të përshtatshëm. Lexoni se si të konvertojë fotografi të shumta për të EML Format msg me ndihmën e Outlook Import Wizard.

Metoda e vjetër është përshkruar më poshtë.

EML (RFC822 format përputhje) skedar mund të konvertohet lehtësisht në msg (Përdorur nga Microsoft Office Outlook) duke përdorur Outlook Import Wizard dhe MS Outlook. EML është e-mail parazgjedhur për zgjerim Mozilla Thunderbird dhe Windows Mail dhe Microsoft Outlook Express. Një fotografi EML mund të përmbajë email, si dhe attachments. Formatimi EML file është i ngjashëm me HTML / XML. The Outlook Import Wizard will help you in case if you wish to import individual eml messages from Thunderbird to MS Outlook. Outlook Import Wizard është një mjet i cili kishte për qëllim për të transferuar skeda EML në ruajtje PDT Outlook ruajtjen e strukturës së drejtorive. EML mjet importuese software shërben si EML për Outlook converter, lehtë transferon EML fotografi në Microsoft Outlook.

Për konvertimin e file EML për msg ju mund të bëni në vijim:

Nëse ju dëshironi për të kthyer shumën e dosjeve EML ruajtjen e strukturës së dosjeve, ju duhet të organizojnë fotografi EML sipas strukturës dosjet.

Importit fotografi EML në MS Outlook (EML për Outlook)

1. Shkarko versionin e fundit të Outlook Import Wizard, instaluar dhe regjistrojnë atë
2. Run Import Outlook software Wizard
3. Zgjidhni ruajtjen Outlook i cili do dyqan strukturën e dosjeve dhe e-mail
4. Zgjidhni dosjen rrënjë e dosjeve strukturë që përmban fotografi EML.

Outlook Import Wizard do të kërkojë fotografi EML në strukturën directory e zgjedhur dhe të shfaqin listën e dosjeve EML dhe rrugën e plotë. Në këtë fazë që është në gjendje për të filtruar disa fotografi.

5. Run EML importimin dhe të presin për në fund të operacionit.

Tani, Outlook ruan fotografi të importuara EML në formatin msg amtare kështu që ju mund të eksportit email në fotografi msg

Eksporti email nga Outlook në fotografi të veçanta msg

6. Run Windows Explorer dhe të krijojnë dosje të ruani fotografi msg
7. Launch MS Outlook dhe të hapur dosjen e cila ishte zgjedhur si objektiv
8. Zgjidhni sasinë e mesazheve që ju doni të ruani si fotografi msg
9. Drag zgjedhja në dosje në Windows Explorer

Ju mund të përdorni funksionin drag-and-rënie në eksport artikuj të tjerë email nga Outlook për dosjet msg. More information about drag-and-drop function you can find in “;Si për të importuar fotografi EML në Outlook Express; artikull. Për përdoruesit e Outlook Express ne rekomandojmë që të ndryshojë email klient të MS Outlook.

Për të mësuar më shumë, ju lutem referojuni tonë Pyetjet e bëra më shpesh.

Artikull përshkruan se si të përdorin Import Wizard Outlook për të kthyer EML fotografi me format amtare msg e MS Outlook

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web