Nuk mund te hap skedarin PDT, do të thotë kjo se dosja ime të dhënave është e korruptuar?

25 tetor, 2012 Atie Uhan

Ky artikull përshkruan problemet tipike që ndodhin kur përdoruesit nuk mund të hapë dosjet PDT me MS Outlook dhënave, ende Personal Folders file është nuk korruptuar dhe nuk nuk duhet të mbulohen.

Shpesh për arsye të caktuara ndodh që përdoruesit nuk mund të hapni PDT Fotografi. Përdoruesit menjëherë mendojnë se ata janë që kanë të bëjnë me një PDT korruptuar paraqesë dhe të fillojnë të kërkoni për një Mjet PDT shërim. Por para fillimit të Riparimi PDT files that are “;korruptuar,; është e rëndësishme të sigurohemi se ata janë të korruptuar në të vërtetë. Një PST gabim mund të rezultojë kur rregullat për të punuar me fotografi të tilla janë shkelur.

  • Përdoruesit të shumta ose programe nuk mund të hapni PDT fotografi apo punuar me ta në të njëjtën kohë.
  • Nëse është e nevojshme për të hyrë ose hapur PST dhënave fotografi në një disk të rrjetit ose kompjuter tjetër, mbyllni të gjitha programet që mund të jetë duke përdorur skedarin që ju duhet dhe pastaj të përpiqet të hapë dosjen, pasi që.
  • Përpjekje për hapur PST Fotografi të dhënat e ruajtura në read-only disqet do të shkaktojë një gabim.
  • Gabimet e sistemit fotografi si Error tepricë ciklike.
  • Është e mundur të hapur PST fotografi në një disk rrjeti vetëm nëse lexoni / shkruani leje është dhënë. Përveç kësaj, a Personal Folders skedë mund të jenë të hapura vetëm nga përdorues në të njëjtën kohë një.
  • Versionet e vjetra të Microsoft Outlook (Versionet 97-2002) nuk mund të hapni PDT data files in the new “;Microsoft Outlook Personal Folders fotografi (.pst); format, ose Unicode PDT format, siç është quajtur edhe. Unicode PDT mbështet të dhënat Unicode shumëgjuhësh dhe ofron hapësirë ​​të gjerë për artikuj ruajtjen dhe dosjet, por nuk është kompatibil me versionet e mëparshme të MS Outlook. Në qoftë se kjo do të jetë e nevojshme të shkojnë përpara për të hapur PST fotografi në versionet e mëparshme të MS Outlook, save them in “;Microsoft Outlook 97-2002 (.pst) Personal Folders file”; format.

Nëse ju nuk mund të hapni PDT fotografi edhe pas të gjitha rekomandimet e mësipërme, Dosjet personale fotografi në fjalë është e korruptuar me të vërtetë. Nuk është e thjeshtë, në fuqi Mjet PDT shërim tek Riparimi PDT Fotografi: Outlook Rimëkëmbjes Wizard.

Ky artikull përshkruan problemet tipike që ndodhin kur përdoruesit nuk mund të hapur dosjet PDT me MS Outlook dhënave, ende Personal Folders file nuk është i korruptuar dhe nuk duhet të mbulohen.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web