Duke përdorur të grumbull mode për email import Outlook

24 Mar, 2011 Atie Uhan

Si për të importuar fotografi email nga dosje të ndryshme në një skedë të vetme PDT?

Ka shumë nga përdoruesit në rrjetin tonë të përbashkët dhe ata të gjithë kanë klientët e ndryshme me email për të ruajtur mesazhe: Windows-Mail, Mac Mail dhe të tjerët. Unë jam një administrator sistemi dhe unë duhet të mbledhin dhe të backup të gjithë email përdoruesve të kompanisë tonë. A është e mundur për të automatizuar EML, EMLX dhe msg fotografi importuese nga përdorues të ndryshëm nga vende të ndryshme të rrjetit në një lokal Fotografi PDT?

Ky operacion është e mundur me Mode Batch. You’;ll spend some time on make a batch list and will have the opportunity to execute a punë grumbull çdo herë që keni nevojë për të.

Për të importuar email depozituara në dosje të ndryshme në një skedar të vetëm PDT ju lutem veproni si më poshtë:

 1. Fillimi Outlook Import Wizard.
 2. Click “;Mode Batch; në faqen e parë të magjistar importues.
 3. Click “;Shfleto; dhe përzgjidhni një nga dosjet që ruan fotografi email. Ju mund të specifikoni dosjen e nivelit të lartë, të gjitha subfolders do të importohen në bazë të strukturës së tyre.
 4. Programi automatikisht do të plotësoni madhësia e prodhimit Emri, riemërtoj output PST fotografi nëse është e nevojshme.
 5. Enable the option “;Fix emrin e file; për të shmangur ndryshimet e mëtejshme të output PDT Emri i file.
 6. Click the “;Shtoj; Button për të shtuar vlerat e përzgjedhura në listën e përpunimit të batch.
 7. Përsërit hapat #3 dhe #6 si shumë herë si të nevojshme për të mbushur listën grumbull.
 8. Save the batch list file for future use by clicking the “;Ruaj; buton.
 9. Press the “;Opcionet; Button dhe konfiguroni opsionet e nevojshme.
 10. Click the “;Fillimi Serisë; butonin dhe të presin deri në fund të përpunimit të batch.
 11. Për t'u kthyer në mënyrë normale, use the “;Dil Mode Serisë; buton në panelin e poshtme.

Ju lutem vini re se shumica e kontrolleve validation janë të paaftë në mënyrë grumbull. Ju duhet të bëni të sigurtë që dosjet e përzgjedhura janë në dispozicion për të lexuar, se ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të krijuar disk dhe append file PDT, etj.

Si për të importuar fotografi mesazh nga dosje të ndryshme për fotografi të ndryshme PDT?

Nëse ju doni të importit fotografi në email Fotografi të ndryshme PDT, ju duhet të specifikoni emrin e individit output PST fotografi për çdo linjë të listës grumbull.

Për të importuar email nga dosje të ndryshme në fotografi të ndryshme PDT, nuk e mëposhtme:

 1. Fillimi Outlook Import Wizard.
 2. Click the “;Mode Batch; button në faqen e parë të mjet importues.
 3. Click the “;Shfleto; button dhe zgjidhni një nga dosjet që fotografi ruajtjen email.
 4. Programi automatikisht do të shkaktonte output PDT Emri i file, riemërtoj output PST fotografi nëse është e nevojshme.
 5. Click the “;Shtoj; Button për të shtuar vlerat e përzgjedhura në listën grumbull për përpunim grumbull.
 6. Përsërit hapat #3, #4 dhe #5 si shumë herë si të nevojshme për të populloj listën grumbull.
 7. Save the batch job file for future use by clicking “;Ruaj; buton.
 8. Press the “;Opcionet; Button dhe konfiguroni opsionet e nevojshme.
 9. Click the “;Fillimi Serisë; butonin dhe prit deri në punën e batch modin do të përfundojë.

Programi do t'ju informojë në lidhje me përfundimin e suksesshëm të përpunimit të batch. Ju mund të kombinohen dy mënyrat e përshkruara së bashku. Mbani në mend se në qoftë se ju specifikoni emrat e dosjeve ekzistuese PDT, ata do të jenë bashkangjitur çdo herë që të drejtuar grumbull mode. Emrat e Fotografi PDT mund të korrigjohet direkt në listën grumbull, vetëm klikoni në rresht dhe të modifikojë output PDT Emri i file. Mos harroni të ruaj një listë grumbull pasi ajo ka ndryshuar.

Si mund të shpejt të hapë dosjen me listën batch?

Shpëtuar Lista grumbull fotografi mund të hapen shpejt dhe të përdorura në Outlook Import Wizard nga double-click. Programi do të ekzekutohet, ajo do të hapë përzgjedhur listën e file grumbull dhe të shkojnë në Mode Batch. You can immediately press the “;Fillimi Serisë; Button për të drejtuar një punë grumbull.

A mund ta redaktoni listën grumbull jashtë programit?

Lista Batch ka një format formë teksti me tipin një të Kufi (shenja e barazimit), kështu që ju lehtë mund të redaktoni skedarin listën grumbull në ndonjë editor teksti. Çdo linjë e dosjes lista batch duhet të përbëhet nga vlerat e Folder Burimi dhe Dokumentit Output separated by equal (=) nënshkruaj.

Mode Batch është vetëm në dispozicion në versionet e software të licencuar siç Faqes, ndërmarrjes.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web