Emigrojnë email nga Apple Mail ne Outlook

28 Qer, 2011 Atie Uhan

Q. Unë u përpoq përdorur Import Wizard Outlook për të importuar rreth 15,000 email që janë të ruajtura në Apple Mail (v4.1). The import was mostly successful but most of the emails seem to have had small parts of their contents altered. Mostly this manifests itself as characters replaced by the Equals symbol (=) në email HTML marra nga përdoruesit duke përdorur Outlook, por kodin HTML vetë ndonjëherë mund të gjenden, për shembull, zëvendësuar simbolin komercial (&;) simbol me = Hap amp;. Is this a known problem and, po të jetë kështu, a ka ndonjë gjë që unë mund të bëj për ta parandaluar atë? Is there a better way of emigrojnë email nga Apple Mail ne Outlook në mënyrë që transformimet e tilla të mos ndodhin?

Një. Please enable the emails preprocessing option “;Aktivizo preprocessing EML (Unix, MAC); para për të filluar importimin. The “;Options”; button është në dispozicion në faqen magjistar dytë. Vetëm të mundësojë atë dhe importit email me Outlook. Ky opsion do të scan çdo mesazh dhe encoding saktë-të në përputhje me MS Windows tryezë char-set. Ajo do të heqë simbolet mbeturina nga emailet e importuara në mënyrë që ata do të importohen saktë.

Në qoftë se ju dëshironi të mësoni më shumë rreth Outlook Import Wizard options please lexoni këtë artikull.

Nëse ju ndjeheni pakëndshëm për të konfiguruar çdo opsion më vete, ju mund të përdorni një nga presets. Zgjidhni paraprakisht për Mac OS software-mail, shtypni Aplikoni butonin dhe për të konfirmuar zgjedhjen e opsioneve duke shtypur Në rregull buton.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web