E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

What does the “Find hidden files” Outlook import option in Outlook Import Wizard do?

See how you can avoid clutter and organizational chaos in your PST files when importing Apple Mail messages into Outlook. Import to Outlook without including unnecessary files and adding blank messages to your Outlook folders.

Simplify Outlook PST import nga Apple Mail by skipping unnecessary files.

If you are seeking to do a complete migration from Apple Mail për Outlook, you can use Outlook Import Wizard and its recently added option called “;Gjeni fotografi të fshehura;. Fillimisht, the option was added to the program to allow its users to automatically process files with a “;hidden”; atribut, pa pasur nevojë për të hapur dosjen dhe atributet fotografi ndryshimeve me dorë.

Edhe pse Import Wizard Outlook ka qenë gjithmonë të aftë për përmbushjen e plotë Outlook import detyrat, por kjo ishte vetëm kohët e fundit se ajo e kishte marrë fund një opsion të ri që bënë të mundur që ajo të bëjë punën e saj më të mirë dhe jo për të mbushur tuaj PST fotografi me bosh dhe krejtësisht të panevojshme mesazhe. Problemi që e bën atë mënyrë të vështirë për të kryer një të pastër Outlook PST import nga një grup i Apple Mail fotografi, në fakt, është mjaft e thjeshtë.

Apple Mail përdor të njëjtën dosje për të ruajtur mesazhet e postës elektronike dhe vet fotografi indeks. Indeksi fotografi janë fotografi të veçantë përdoret për përshpejtimin e kërkimit nga brenda programit. Megjithatë, ju nuk keni nevojë për të gjatë Outlook import ; ato nuk përmbajnë informacione të vlefshme dhe do të shtohet në Outlook, si bosh shënimet cluttering dosjet tuaja. Në qoftë se ju dëshironi të shmangur këtë dhe të bëjë një të pastër migrimin e juaj Apple Mail-mail në Outlook, use Outlok Import Wizard and make sure to disable the “;Gjeni fotografi të fshehura; opsion për të parandaluar programin përfshirë fshehur indeksi fotografi në Outlook importit PST file vendosur.

Importit të PDT pa shtuar bosh dhe krejtësisht të padobishme në të dhënat.

Ky opsion është në dispozicion në hapin e dytë e import wizard. Pasi të keni zgjedhur destinacioni për dosjet që ju jeni gati për të importit të PDT (default storage Outlook, një file jetimë PDT ose një file të ri PDT) and clicked the “;Next”; button, ju do të merren për hapin e dytë të magjishëm ku ju mund të specifikoni burim-mail fotografi të jenë të importuara dhe të konfiguruar të importit për Outlook cilësimet. The “;Gjeni fotografi të fshehura; opsion është e vendosur të drejtën në faqen e magjistar, so you don’;t need to look for it on the Opsionet faqe. Once you’;ve selected the option, të vazhdojë si zakonisht derisa ju të keni importuar selected messages për një fotografi PDT. Si e shihni, importimin e-mail nga Apple Mail për Outlook pa i bezdisshëm bosh mesazhet të shfaqen në vend të gabimisht importuara të kërkuar fotografi indeks është jashtëzakonisht e lehtë. Outlook Import Wizard bën thjesht një çështje e të kontrolluar një kuti të vetme.

Të shohim se si ju mund të shmangur rrëmujë dhe kaos organizativ në tuaj fotografi PDT kur importimin e Apple Mail mesazhe në Outlook. Import to Outlook without including unnecessary files and adding blank messages to your Outlook folders.

 ;