Shtëpi >; Ordering >; Opcionet shtesë të Page Order

Opcionet shtesë të Page Order

March 13th, 2009 Atie Uhan

Ne ofrojmë opsione shtesë: Merre software në një CD, I zgjeruar Shkarko Warranty and Key-Code Recovery Service.

Besimit dhe sigurinë e një CD fizike

Porosit software tonë në një CD për një kosto shtesë (përfshin anijeve dhe trajtimi).

Brenda 48 hours after your blerje a CD, ajo do të transportohen në një mëngë të bardhë, paketuar në një mailer kartoni. Në Për faqe ju do të ofrohet një CD që përmban instaluesin software dhe kyç për kodin EML për opinion importimin mjet.

Garanci Shkarko

For an additional cost Plimus will keep a back-up copy of Outlook Import Wizard installer should you need to re-download it for any reason.

Download links për klientët mbeten të jetojnë për 48 orë në anën Plimus. Me blerjen e një Garanci Shkarko, ju të keni akses për të shkarkuar juaji për 1 ose 2 vjet. Nëse ju nuk preferojnë të blejnë këtë opsion, thjesht deselect kutin.

Key-Code Shërbimi Rimëkëmbjes

Ne do të mbajë çelësin e licencës për ju në anën tonë.

Ne jemi të dërguar Outlook Import Wizard çelësat licencës për përdoruesit tanë. Por çelësi i licencës mund të jenë të humbura në rast të rrëzimit të hard drive ose mosfunksionim tjetër kompjuter. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë të paguajnë për Shërbimin Key-Code Rimëkëmbjes. Nëse keni humbur kodin kyç të, por paguajnë për shërim të shërbimit për licencë, ju mund të kontaktoni mbështetjen tonë teknike dhe çelësi-kodi do të dërgohet tek ju.

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web