The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Features in the updated version of MBOX Email Extractor. What’s new?

Features in the updated version of MBOX Email Extractor. What’s new?

Mbox-пошта Extractor is an easy-to-use, absolutely free mbox конвертор. The utility allows users to efficiently extract e-mail messages from .mbox and .mbx files to perform mbox-EML конверзија, saving them as separate .eml files. Combined with Увоз волшебникот Outlook, на програмата е моќна алатка за извоз mbox на пораки од Mozilla Thunderbird, Eudora, Opera Mail, КПошта, Автопат и MailCopa mail клиенти за следните PST увоз во MS Outlook. Noting the utility’;s popularity among our users, решивме да се пречека mbox-пошта Extractor и ви нуди целосно ажурирани верзија на програмата.

Главните забелешки на измената на податотеката серија за обработка на. Повеќе не ќе бидат принудени да вршат истата работа неколку пати поради потреба да конвертирате mbox додадени фајлови одделно: новите функции овозможуваат избирање (со помош на копчето Shift) неколку .mbox изворни датотеки, which are usually located in the mail client’;s profiles folder, истовремено. По ова, програмата ќе побара да се определи на празен директориум на дискот каде што ќе се создаде посебна подпапки за секој .mbox датотека: пораките извлечени од mbox да EML ќе се сместени во нив. Кога ќе заврши, ќе добиете подготвени директориум структура со .eml датотеки, кои се идеални за EML да PST за увоз на MS Outlook користите Outlook Увоз волшебникот, што го прави овој EML увоз можно. Накратко, Mbox-пошта Extractor е помошно средство за mbox-PST датотека конверзија. The program’;s interface has been changed to fit the new features, и нови елементи за управување биле додадени на програмата, како и.

Кога модернизирање на конверторот, Посебно внимание беше посветено на автоматски дојдовни mbox датотеки откривање на типот. Оваа функција е најпотребно при изведување на Е-извоз од UNIX системи (КПошта) и Mac OS (Mozilla Thunderbird за Mac OS). Сега кога ќе конвертирате mbox додадени фајлови:, Mbox-пошта Extractor автоматски го детектира кодирањето на датотеката што е конвертирање и, кога е потребно, таа се менува за да се спаси генерирана .eml датотеки во Windows-компатибилен формат по mbox да EML конверзија. Thanks to the program’;s updated algorithm, времето за обработка за датотеки се забрза со неколку десетици пати! Don’;t believe it? Проверете ги карактеристиките на овој ажурира mbox конвертор веднаш!

Како и досега, MBOX Email Extractor is distributed absolutely free. The utility does not require installation and can be used as a self-contained application for EML-mbox extraction of mail messages. дополнително, MBOX Email Extractor is part of the installation package for Outlook Import Wizard.

 ;