Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Пренос на Outlook

Moving from one place to another can be a troublesome endeavor in the real world –; и така може целосна миграција од една е-маил клиент на друг во компјутер вселената. Outlook Увоз на Волшебникот има за цел да се реши оваа прилично сериозен проблем.

Во реалниот живот, се преселиш од еден стан во друг идеално зема тимот на движење на работници, добра координација и времето. The same recipe works for email migrations –; порака конверзија треба да се врши со сигурен алатка способна за пренесување each and every of the user’;s пораки до дестинацијата систем оставајќи сè непроменети и го прават тоа што е можно побрзо.

Transfer to OutlookOutlook Увоз на Волшебникот е мултифункционален конверзија и увоз алатка за секој во потрага по начин да се пренос на Outlook од друг е-мејл клиент, како што се Windows Mail, Mozilla Thunderbird, Netscape Mail, Лилјакот или Mac Пошта. Софтверот неверојатно се олеснува увоз и трансфер на EML, TNEF (DAT) и MSG датотеки порака на Outlook со автоматизирање повеќето од потребните операции. Благодарение на едноставен помошник-базиран интерфејс, Outlook Увоз На Волшебникот може да се користи буквално од никого, дури и од страна на корисниците со основните компјутерски вештини.

Искусни корисници може да имаат корист од дополнителни Outlook трансфер опции и филтри. За пример, тие може да се користи за стеснување надолу во листата на пораки за да се префрлаат или препроцесирачка пораки се создадени во не-Windows оперативни системи за екстра компатибилност. Алгоритмот во јадрото на Outlook Увоз на Волшебникот целосно правила можноста за оштетување на податоците за време на конверзија и е екстремно брз, so even large email archives won’;t take too long.

Transfer MSG to Outlook

Outlook Увоз На Волшебникот - Трансфер EML, MSG, VCF, ICF датотеки во OutlookПрефрлување на било која датотека на Outlook

Transfer to OutlookTransfer to OutlookНајновата верзија на програмата карактеристики голем број на подобрувања во насока на понуда на корисниците повеќе конверзија сценарија и опции. Еден од најголемите подобрувања во текот на претходните верзии е воведувањето на серијата обработка на владата кој овозможува создавање на повеќе Outlook PST додадени фајлови од еден сет на папките што содржат пораки и прилози. За разлика од овој, програмата сега може да се трансфер vCard (*.vcf) датотеки во Outlook, поддржува TNEF формат и им овозможува на корисниците да ги увезете сите датотеки во Outlook PST датотеки, така претворајќи ги во еден вид на контејнер за складирање. Ова може да биде добро решение за корисници се подготвени да имаат свои најчесто користените документи во своите Outlook PST датотека за побрз пристап или за преносливост цели. Конечно, најновата верзија на програмата карактеристики мултијазична кориснички интерфејс во моментов поддршка на англиски јазик, Германски, Француски, Руски, Италијански, Шпански, Португалски, Холандски, Шведски, Данска и Јапонски.

Outlook Увоз на Волшебникот целосно го поддржува сите верзии на Outlook, including 32- и 64-битни верзии.

 ;