Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Како да се пренесе мои пораки од Outlook PST до Mac Пошта?

Outlook Извоз на Волшебникот е Windows базирани софтверски така можете да го користите за извоз Outlook пораки од EML датотеки. Потоа префрлете извезени EML датотеки на е-маил на MAC и увоз нив до MAC Пошта. Обично тоа е доволно за да влечете и испуштате одбраната EML датотеки до Mac Пошта.

Како да извоз Outlook PST предмети до Mac Пошта?

Како да извезува пораки и други предмети Outlook до досиејата на EML формат?

 1. Се кандидира на Outlook Извоз Wizard utility * –; Ако сакате да ги извезете предмети од стандардно Outlook профил, можете да го прескокнете чекори #2 и #3
 2. Choose the option “;Изберете Надворешен PST датотека;
 3. Press the first “;Пребарувате; копчето и изберете извор pst датотека
 4. Press the second “;Пребарувате; копчето и изберете ја папката каде сакате да ги зачувате извезуваат датотеки
 5. Оневозможи опцијата ;Обичај; (отстранете тоа)
 6. Choose the “;EML…;; format in the “;Излезен Формат; кутија { прочитајте повеќе за EML формат } * –; You can press “;Опции; копчето и конфигурирате извоз опции што ви се допаѓа
 7. Press “;Следна; копче
 8. Во програмата ќе скенира структурата на изворот на чување и ви покаже папки preview
 9. Press “;Започнете; копче

Земјата-извозник ќе биде извршена. На Outlook Извоз Wizard може да ве прашува да ја одберете Outlook PST папка или извор Outlook Профил, во зависност од опциите на избраната. Сега можете да стигнете до целната папка наведени во точка #3 за да го користите извезуваат EML датотеки.

Како да се пренесе мојот состаноци од Outlook да iCal?

Како да извоз Outlook PST календар на Mac OS iCal Апликација?

Извоз состаноци на вредносни синџири датотеки потоа префрлете ги на MAC, run the iCal and choose “;Import”; under iCal’;s File menu, choose “;vCal format”; во испрашувањето дијалогот, navigate to the saved .vcs file and click “;Import.”;

Како да извоз Outlook состаноци на датотеки на вредносни синџири формат?

 1. Се кандидира на Outlook Извоз Wizard комунални
  * –; Ако сакате да ги извезете предмети од стандардно Outlook профил, можете да го прескокнете чекори #2 и #3
 2. Choose the option “;Изберете Надворешен PST датотека;
 3. Press the first “;Пребарувате; копчето и изберете извор pst датотека
 4. Press the second “;Пребарувате; копчето и изберете ја папката каде сакате да ги зачувате извезуваат датотеки
 5. Оневозможи опцијата ;Обичај; (отстранете тоа)
 6. Choose the “;VCS…;; format in the “;Излезен Формат; кутија { прочитајте повеќе за вредносни синџири формат }
  * –; You can press “;Опции; копчето и конфигурирате извоз опции што ви се допаѓа
 7. Press “;Следна; копче
 8. Во програмата ќе скенира структурата на изворот на чување и ви покаже папки preview
 9. Press “;Започнете; копче

Земјата-извозник ќе биде извршена. На Outlook Извоз Wizard може да ве прашува да ја одберете Outlook PST папка или извор Outlook Профил, во зависност од опциите на избраната. Сега можете да стигнете до целната папка наведени во точка #3 за да го користите извезуваат Вредносни синџири датотеки.

 ;