Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

We especially like the feature which remembers folder structure.

Elaine Bienvenu

The software is great. Ние се користат како основ за поддршка алатка. When we get client emails produced to us natively as .msg’;s, ние може да ги собере сите нив во една .pst датотека, па на адвокати може да го видиш користење на Outlook. We especially like the feature which remembers folder structure. Убаво производ.

 ;