Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Really cool tool and saved me a lot of time.

Doug

Due to an acquisition of my company, I am moving from using Entourage on the Mac to using Outlook again. Јас сум на тој начин се движат над фолдери од e-mail историја од Придружба (.mbox) назад кон .pst датотеки во Outlook. Само предлози, јас би би било да се во можност да се директно претворање на .mbox да .pst ќе биде навистина, навистина кул и да ме спаси многу време.

 ;