[object Window], [object Window], [object Window].

Услови за користење на услугите

Outlook Import.com Terms of Service (ToS)

OutlookImport.com is a commercial website and operates policies which govern the usage of our website and protects the rights of users and customers.

If you continue to use OutlookImport.com you thereby agree to our various policies and to our Terms of Service together with any ancillary conditions pertaining thereto.

You are expressly agreeing to be bound by and comply with OutlookImport.com’;s Privacy Policy and the following Terms and Conditions of Use.

If you disagree with our Terms and Conditions of Use, our Политика За Приватност or any other policy or operating condition pertaining thereto, please immediately cease using our website.

The term “;Outlook Import Software”;, or “;OutlookImport”;, or “;we”;, or “;us”;, refers to the proprietor of the OutlookImport.com website. OutlookImport’;s physical contact address is:

65 Queen St W Toronto, ON M5H 2M8, Канада

The term “;you”;, refers to the user, visitor or customer on our website.

The following terms and conditions expressly apply:

(a) In the unlikely event that OutlookImport is unable to perform a file repair, we expressly reserve the right to request and receive a copy of the damaged file where the customer notifies us of a failure of OutlookImport to repair or recover the affected file. OutlookImport undertakes not to share any data with any 3rd parties and specifically will not transmit or reveal data without express written permission provided by the client;

(b) Content and information on this website and web pages are for your general information only –; содржината е предмет на промена без претходна најава;

(c) Ние може да варира цената на своите производи во било кое време. Новата цена ќе важи за сите нарачки поставена по цена на промена. Со продолжите да го користите софтверот или веб-сајт по цена на промена влегува во сила, ќе ја прифати новата цена.

(d) Овие Услови ќе продолжи да важи за вас, додека раскинат од страна на или вие или OutlookImport. OutlookImport може да го прекине Услови или да го прекине вашиот пристап до услугата во секое време, без дополнителни објаснувања, вклучувајќи и во случај на вашите актуелни или сомневање за неовластено користење на OutlookImport производи и услуги кои се или не се во согласност со Условите. Ако вие или OutlookImport го прекине Услови, или ако OutlookImport одлага вашиот пристап до компанијата производи или услуги, вие се согласувате дека OutlookImport ќе немаат одговорност или одговорност за вас и OutlookImport ќе не вратат на било износи кои што се веќе платени, до најголем степен дозволен согласно важечките закони.

(e) Колачиња се користат за следење посетител сурфање и пребарување желби и однесување. Ако вашиот компјутер овозможува колачиња, ние може да користиме лични информации, така се добиени во согласност со нашата Политика за Приватност;

(с) Нема гаранција или гаранција за точноста на информациите и содржината на веб страницата е предвидено, дали се снабдува од нас или 3rd партии. Ние не дава никаква гаранција за точноста, перформанси, навременоста, соодветноста, комплетноста или применливоста на содржини кои се дадени на нашата веб-сајт за секоја или одредена цел или употреба. Со континуирана употреба на нашите веб-сајт вие се согласувате дека содржини и информации што се обезбедат може да бидат непрецизна или содржат грешки; вие разбирате дека нашата одговорност е исклучена во однос на таквите неточности или грешки до крајниот степен на законот;

(g) Користите од информациите и содржината на нашата веб страница на сопствен ризик целосно. Никаква одговорност ќе направи за нас, како последица на што се потпира на содржината и информациите обезбедени на оваа веб-страница. Вие сте одговорни за обезбедување дека производите, информации и материјали кои се наоѓаат на овој веб-сајт ќе ги задоволи вашите сопствени специфични потреби и барања;

(h) Материјалите и содржините на овој веб-сајт се во сопственост или лиценцирана од страна OutlookImport. Материјали и содржини вклучуваат, но не се ограничени на, текстот, графика и слики, design and layout of the website, appearance and logos, tag lines and 3rd party copyright materials. All material on our website is deemed to be copyright material and we exclusively deny the right to republish, duplicate or copy in any form without our express permission;

(i) All trade marks which are not owned by OutlookImport are so designated by us on the website;

(g) Unauthorized use of our website and the materials found thereon may give rise to a claim for damages. Further, said use may constitute a criminal offense;

(k) 3rd party links may be provided on our website which connect to other websites. When you use these links to visit another website, you are bound by the terms and conditions which pertain to that website –; you should consult the appropriate section of such website(s) to determine the appropriate policies which apply in that case. We expressly state that such links do not imply we endorse or validate such 3rd party website(s) and we expressly have no responsibility for the content thereon; и

(l) Your use of our website and any dispute arising therefrom shall be governed by the law of Canada.

 ;