Archive

Posts Tagged ‘;import eml to pst’;

Увоз EML да PST со Outlook Увоз Волшебник

31 мај, 2012 Comments off

Outlook Увоз Волшебник е сè што ти се во потрага по во EML да PST увоз програма: едноставна, интуитивен, ефикасен, брзо и нудат тврдата функционалност за прифатлива цена. Овој одличен увоз EML да PST application allows you to import emails saved in .EML, .EMLX и. MSG формати од други e-mail клиенти во вашиот MS Outlook профил или PST датотека. Во суштина, Outlook Увоз Волшебник функционира како msg да PST да eml да PST Конвертор со брз вграден модул за основни Проверката на интегритетот на изворот на пораки.

Import EML to PST, Convert EML to PST - All in One ToolНа увоз eml да PST software enables you to import email messages with attachments and even увоз фајлови од било кој тип на Outlook. Во вториот случај, додадени фајлови ќе бидат додадени на Outlook како самостојни прикачувања, кои може да се користи за поддршка до важни документи или складирање на нив во Outlook за брза еден клик пристап и делење на. Ако се увезува датотеки кои се природно поддржан од Outlook, како што се EML, VCF, MSG, ИЦЛ и други, тие ќе бидат претворени во соодветните Outlook објекти или евиденција автоматски.
Еден од најистакнатите карактеристики на Outlook Увоз Волшебник е во неговата способност целосно да се зачувување на папка и подпапка структура за лесна, темелно crossovers со малку да нема времето потребно за пост-миграција сандаче управување. Оваа функција исто така доаѓа во исклучително практични за увоз на e-mail бекап назад на Outlook, since you don’;t need to care about mismatching folders anymore.

free_download Purchase Outlook Import tool online

Како дополнителен бонус, Ние ви даде бесплатен сандаче да eml Конвертор за да можете да ја извадиме пораки од *. сандачиња-датотеки за иднината увоз eml на Outlook.

Read more…;

Новата верзија на Outlook Увоз волшебникот објавени, v1.5.3

April 2nd, 2009 Comments off

Додадовме и некои дополнителни опции wich овозможи да се зголеми EML увоз способности. Сега може да се ограничи максималната големина на EML и / или MSG поднесе да се увезуваат. Ова може да биде ефективна, ако погрешно прилог на голема датотека на некои од e-mail, а потоа имаат проблеми со отварање на такви големи е-пошта во Microsoft Outlook. Тоа е можно сега да ги филтрираат на EML датотеки кои содржат додатоци како и пораки кои немаат прикачувања. Новата верзија на Outlook Увоз Волшебник (1.5.3) е достапен за преземање. Се надеваме дека ќе ја ценат предностите на продолжен eml да Outlook Конвертор.

Outlook Увоз Волшебник ви овозможува да пренос на EML и MSG датотеките со пошта на Microsoft Outlook брзо и безболно. Не само што Outlook Увоз волшебникот конвертирате-мејл пораки, Таа, исто така зачувува сите прикачувања, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export.