Archive

Posts Tagged ‘;export outlook’;

Извоз Outlook пораки и контакти со Outlook Експорт Волшебник

30-ти мај, 2012 Comments off

Извоз Outlook пораки (PST до EML) со Outlook Експорт волшебникот алатката. Outlook Експорт Волшебникот е мулти-функционални извоз и конверзија алатка која ви овозможува да ја извадиме Outlook PST датотеки и спаси овие податоци во голем број на формати.

Треба да се извоз Outlook e-mail во EML или MSG фајлови от дури и Word документи? Сакаат да ги споделат извлечена Outlook пораки на интернет и треба нив во HTML формат? Во потрага по начин за пренос на пораки и контакти од Outlook да алтернатива е-мејл клиент? Сметаат дека е направено!

Export Outlook messages and extract Outlook contacts with Outlook Export Wizard

Outlook извоз на волшебникот е еден од нашите најпопуларни и прагматични производи на датумот за извоз на Outlook податоци. А мулти-функционални Outlook извоз и алатка за конверзија, на извоз на волшебникот ви овозможува да се извлече од содржината на Outlook PST датотеки: извоз Outlook e-mail, контакти, Календар, белешки, прикачувања и зачувате податоци во неколку формати.
Секој елемент, кој може да бидат сместени во Outlook е износен и може да се конвертира со оваа алатка. E-mail пораки, белешки, Календар задачи, весник предмети и контакти ; ништо не е надвор од дофатот за Outlook извоз на волшебникот. Откако извезува, овие датотеки се достапни за конверзија да бидат слободно уредувани, објавени и обработени од страна на трети лица програми. Дополнително, на Outlook извоз на волшебникот е софистициран резервната алатка, можност да се олесни датотеките се пристапи од страна на соодветните уредници.

free_download Purchase Outlook Export tool online

Don’;t ever feel like your information is stagnant –; преместете ја и да го претворите, брзо, лесно и affordably со нашиот извоз Волшебник!

Read more…;