Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

All posts tagged eml to outlook

Новата верзија на Outlook Увоз на Волшебникот објавен, в1.5.3

Comments Off on The new version of Outlook Import Wizard released, в1.5.3

Додадовме некои дополнителни опции ови овозможи да се зголеми Увоз EML можности. Сега може да се ограничи максимална големина на EML и/или MSG датотеката за да бидат увезени. Ова може да биде ефикасна ако погрешно во прилог на голема датотека со некои од e-mail и потоа имаат проблеми со отворањето на вакви големи e-mail на Microsoft Outlook. Тоа е можно сега да се филтрираат EML датотеки што содржат прилози, како и пораките кои немаат прилози. Новата верзија на Outlook Увоз На Волшебникот (1.5.3) е достапни за симнување. Се надеваме дека ќе ви се допадне предности на продолжената eml да outlook конвертор.

Outlook Увоз На Волшебникот ај ќе трансфер EML и MSG пошта датотеки во Microsoft Outlook брзо и безболно. Не само Outlook Увоз на Волшебникот се конвертира пораки по е-пошта, тоа исто така ги задржува сите прилози, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export.

 ;