Насловна >; Производи >; Поправка Outlook PST ОСТ со Outlook наплата на волшебникот

Поправка Outlook PST ОСТ со Outlook наплата на волшебникот

23 март, 2012 Atie Uhan

Поправка Outlook PST и OST датотеки со високо ефикасен и брз Outlook Обнова алатка. Outlook Обнова Волшебник will help you restore emails, задачи, записи во календарот, белешки, контакти and other objects from damaged Outlook PST/Супституциона терапија додадени фајлови:. Без претходно искуство на податоци за обновување или специјални вештини потребни!

Outlook Обнова Волшебник е уште една од високо-придвижуван придонеси од OutlookImport.com. Оваа алатка особено е еден од најпопуларните, ценети за неговата ефикасност, брзина и точност.

Сега ќе биде во можност да поправка Outlook пораки, задачи, записи во календарот, белешки, контакт и други предмети од damaged PST &; Супституциона терапија Outlook додадени фајлови.

Спортски едноставен волшебник-базиран интерфејс кое го овластува некој да врати оштетени Outlook датотеки со податоци во само неколку минути! Ова ја намалува времето на застој и ја елиминира потребата за скапи аутсорсинг податоци за обновување услуги. Оваа програма е лесна за употреба и за почетниците и про слично.

free_download Purchase Outlook Recovery tool online

The user interface for this tool is incredibly easy to maneuver –; точка, adjust your recovery parameters and let Outlook Обнова Волшебник работат својата магија!


Во мало, на програмата ги врши следните:

  • Прифаќа влез PST и OST датотека и се обидува да се најде било обновуваат податоците
  • Користење на неколку напредни Outlook Обнова Алгоритми тоа се осигура дека PST или OST датотека е анализирана темелно да се изолира на оштетените структури на податоци
  • It then repairs the PST file structure and saves it to a PST file of the user’;s choice –; EML датотеки, стариот Outlook или новиот Outlook 2003 PST формат

ОСНОВНИ поправка Outlook ПРОИЗВОД Карактеристики вклучуваат:

  • На повеќеслојна темелност на Outlook Обнова Визардс обезбедува 100% обновување на точноста и ефикасноста
  • The program requires no formal training or knowledge of Outlook data recovery basics or general recovery experience –; тоа е едноставна, јасен и очигледен
  • Капацитет за поддршка на додадени фајлови во износ поголем од 4GB, обновува енкриптирани податоци и може да multitask како PST гледачот
  • Отстранува лозинки од обнови PST датотеки за лесна манипулација
  • Кога обработката на датотека, за да се обнови, it doesn’;t damage or destabilize the original file and saves the recovered item in a new file altogether to maintain integrity
  • Multi-platform compatibility –; работи со PST датотеки креирани во Microsoft Outlook 97 да 2010 како и супституциона терапија датотеки кои се користат во Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2003 &; 2003

You will enjoy the diversity and usefulness of the Outlook Recovery Tool –; especially if you’;ve never had to endure the frustration of dealing with a corrupted PST or OST file. Од гледна точка на претпазливост, има оваа алатка ви дава дополнителна смисла на авторитет и безбедност, кои треба да се соочи со досие корупција, you’;re data is not lost and the process to recover it is quick and easy. Вашиот PST датотеки куќа лични, sensitive information that you won’;t want to risk falling in the hands of a second or third party who may not be appreciative of their contents. Сега ќе имаат на власт да се спроведе свој Outlook поправка програма, ви гарантира приватноста додека сте заштеда снопови на парите што можело да биде поинаку попродуктивно искористени.

Repair Outlook OST and PST after damageОбидете Outlook Обнова волшебникот програма за денес ; we’;re certain you won’;t ever want to part with it!

Важна забелешка: Демо верзија на Outlook поправка алатка покажува содржината на пораката и други предмети кратко пред прикривање нив со панелот. Ова сепак ќе биде повеќе од доволно за вас да се заклучи информации за тоа што е потенцијално се обновуваат. Демо верзија е исто така ограничен на одреден број на обновуваат предмети по папка, па ќе бидат во можност да ја зачувате датотеката PST, отвори со Outlook и повторно да се процени колку тоа беше спасен.

Коментарите се затворени.
ВП Socializer Aakash Веб