The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Како да ја поправите Outlook и Конвертирај OST да PST?

поправка Outlook OST PST files with Outlook Recovery Wizard. Outlook recovery instruction describes how to repair data from damaged PST и OST files and recover Outlook data and convert OST до PST формат.

Outlook Инструкции увозен Софтвер

 • Outlook увоз ; Чекор по чекор опис на eml до outlook постапка или увезуваат како да се движат eml и msg датотеки во MS Outlook.
 • Outlook Извоз ; Опис Outlook постапката податоци екстракција, како да ги изнесете Outlook контакти, пораки, календар, белешки, додатоци и други предмети.
 • Outlook Обнова ; Како да ја поправите оштетени OST или PST датотека, конвертирате OST до PST формат.

There are many cases when your Outlook may stop working and start asking you to поправка Outlook PST file using scanpst.exe (scanost.exe for OST додадени фајлови:) алатка. The power failure and file system error can make OST или PST file unusable. По обидот на алатката Scanpst ќе бидете изненадени дека вашата обнови датотека е скратен за да се 2GB и многу информации пропушти. Па затоа е подобро да се користи специјална алатка која дизајнирани специјално за да поправка Outlook податоци по повеќе можни PST и OST штета сценарија, кој е помоќен од бесплатна алатка Scanpst.

Outlook поправка и PST / OST Обнова

Outlook поправка Постапката е многу едноставна.

Тоа е многу важно: Ве молиме затворете Microsoft Outlook ако тој се појави. Проверете системската лента и да се обезбеди дека Outlook икона исчезнува и тоа не се пристапува на извор OST / PST датотека. Ако би сакале да се врати или да ги конвертирате OST / PST датотека која е сместена на мрежата, Ве молиме да направите локалната копија од него и ги обработува копија на датотека. Тоа е секогаш добра идеја да се направи резервна копија на вашите податоци извор.

 1. Превземи Outlook Recovery Wizard алатка, инсталирај го системот каде што 32-битна Outlook верзија е инсталиран и конфигуриран и да ја стартувате оваа алатка.
 2. Внесете или одберете ја извор PST (OST) датотека. Можете да го притиснете Погледни ги копчето и да стигнете до директориумот во кој сакате PST / OST датотека се наоѓа.
 3. целна PST датотека патека и име ќе се појавуваат автоматски Волшебникот за наплата. Е препорачува да се промени локацијата to the folder which is not the same as the directory of the source file. You may select the target folder using the Погледни ги копче.Врв

  How to Repair Outlook and Convert OST to PST
  Излезниот формат на датотека е поставена како Outlook 2003 by default but you can change it. You need to do it in case if you want to use the recovered / converted PST датотека во Outlook на претходната верзија (2000, 2002).
 4. Ако сакате да се забрза закрепнувањето, Вклучување на специјална опција која им овозможува да го прескокнете фаза прикажува преглед. Ако е овозможена оваа опција на програмата ќе го прочитаат и веднаш спаси обнови податоци без пауза на преглед.

  Turn “;Оди на страница преглед на податоци; опција НА Ако излезната датотека не се создава. Проблемот може да се случи во некои случаи, кога на програмата на трети лица (antivirus tool, phone contact manager) or Outlook add-in are blocking access to the Outlook data structure. Врв

  How to Repair Outlook and Convert OST to PST

 5. прес Следна копче. Outlook Recovery Wizard will start reading the source file data. It will display the segments which can be found and read. Please do not run Outlook at this stage. When the reading stage will be finished, на Outlook поправка program will be ready to go next. If the “;skip preview”; option is active, the next stage will be ignored automatically. Врв

  How to Repair Outlook and Convert OST to PST
 6. прес Следна button to see the data preview. If you evaluate the Outlook Recovery Wizard, please inspect the data preview very carefully and make sure that the recovery result is satisfied for you. Врв

  How to Repair Outlook and Convert OST to PST
 7. прес Зачувај button and Outlook Recovery Wizard will start saving.

Now you may open target PST датотека во Outlook to use and organize data. почеток MS Outlook, изберете датотека | Отворено | Outlook Data File and browse to the recovered PST датотека. Press OK button and recovered PST will be opened as the second User Data Storage inside Outlook.

Претвори OST до PST

OST до PST Conversion can be performed using the same Outlook поправка настава. Вие само треба да изберете изворот OST поднесе и обновување на процесот. It is recommended to run the processing with “;Оди на страница преглед на податоци; опција активрна. со Outlook Recovery Wizard можете да конвертирате OST формат на PST, реформатирате PST или OST на датотеката за да се дефрагментира и се оптимизира или да ги конвертирате верзијата на PST датотека.

 ;