The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Може да се опорави за наплата на волшебникот .pst заштитени со лозинка датотеки?

Одговорот на ова прашање е потврден: Да, За наплата на волшебникот на Outlook вклучува способност за враќање на оштетени заштитени со лозинка Pst датотеки. Процесот на поправка заштитени со лозинка Pst датотеки е апсолутно не се разликува од онаа на незаштитени оштетени .pst додадени фајлови:. На ист начин, корисникот ќе биде побарано да избере оштетени .pst датотека, Специфирајте ја папката, каде што би сакале да го спаси, и нека софтверот процес на датотеката.

Со други зборови, За наплата на волшебникот на Outlook не треба да се знаат лозинка заштита на оштетени Pst датотека со цел да биде во можност да закрепне на датотеката. технички гледано, MS Outlook треба да знаете лозинката за заштитени со лозинка Pst датотека само при отварање на лични папки датотека на. Да се ​​биде .pst file repair utility, За наплата на волшебникот на Outlook, директно се однесува на делот каде што се чуваат податоците за .pst; оваа операција не бара внесување на лозинката.

За наплата на волшебникот на Outlook не е .pst file password recovery алатка и затоа не е способен за Пронаоѓање на изгубена лозинка датотека .pst. наместо, програмата може да се отстрани лозинка заштита на .pst file. Оваа операција автоматски се применува во сите лични папки датотеки пресоздава од волшебникот за обновување. Со други зборови, лозинка на оштетени .pst датотеката нема да биде зачувана во новата складирање; тоа ќе им овозможи создавање на нови заштитни лозинка кога .pst file repair процесот не е комплетен, ако оригиналот не беше доволно силна.

Внимание! За наплата на волшебникот на Outlook е дизајниран и наменет за превземање на податоците од оштетени .pst датотеки и поправка .pst додадени фајлови:. Овој софтвер не е Pst датотеките лозинка бомбичка, или .pst files password recovery алатка!

This article addresses the Outlook Recovery Wizard’;s capability to recover password protected .pst files among other corrupted .pst files.

 ;