Дали Outlook Обнова волшебникот го прават тоа можно да се поврати избришани пораки?

August 3rd, 2010 Atie Uhan

This article focuses on the fact that Outlook Обнова Волшебник is not just a pst датотека поправка алатка, но може исто така да враќање на избришани пораки и други погрешно избришани PST датотека на податоци (контакти, белешки, записи во календарот).

Навистина, Outlook Обнова Волшебник is a universal PST Repair алатка. Со една програма може да се изврши две операции: Поправка на оштетени PST и OST датотеки, како и реставрација на e-mail кои биле погрешно избришани.

Како може да Outlook Обнова Волшебник враќање на избришани пораки?

По дифолт, на избришани MS Outlook објектот, дали тоа да биде е-маил или други PST податоци елемент (контакти, белешки, запис во календарот) е преместена во Избришани елементи папка, која се наоѓа во истата датотека. На Избришани елементи папка служи, по аналогија со Microsoft Windows, функцијата на Recycle Bin; кога ќе ги избришете пораки, Outlook не ги отстрани физички, но само го означува подрачјето на датотеката како неискористени. Користење на Outlook наплата на волшебникот, ќе имаат можност да враќање на избришани пораки, кои биле погрешно бришат од избришани предмети папка. Можеш само да ги обновам пораки со Outlook Обнова Wizard во оние случаи каде pst file hasn’;t been compacted.

Што е компактен PST датотека?

Со проширена употреба на лична папка датотека, на големината на датотеката PST не соодветствуваат со обемот на податоци кои тоа всушност содржи. Ова може да се објасни со голема количина на просторот резервиран за избришани PST податоци. На функцијата на набивањето на PST датотека се користи за да се расчисти таквите области од лична папка датотека. Набивањето на PST датотека прави возможно да се се намали на датотеката PST големина, и намалување на PST, за возврат, ќе се ослободи простор на вашиот хард диск. По набивањето на pst датотека, не постои можност за реставрација на e-mail и други податоци.

Да враќање на избришани пораки во Outlook Обнова Волшебникот можете да процес целосно неповредени лична папка фајлови од Outlook верзии 97-2007. По завршување на обработка на, сите пронајдени и Обновена пораки (контакти, белешки, записи во календарот, итн) повторно ќе биде ставен во избришани предмети папка.

Коментарите се затворени.
ВП Socializer Aakash Веб