Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Purchase Outlook Recovery Wizard License

Outlook Recovery Wizard logo

Outlook Recovery Wizard е Outlook pst и ost file recovery tool designed to repair outlook emails, контакти, календар, белешки и други Outlook pst и ost files content. Outlook Recovery Wizard корисноста може да се купат на on-line 24 часа на ден, 7 дена во неделата со користење на Кредитна Картичка (Виза, Master Card, American Express) Преведување, Телефон, Факс, Пошта, Проверете, Пари со цел, Локални банкарски трансфер или да Плаќаат Пал со кликнување на линкот во табелата подолу за вашиот софтверски потреби.

Our software can be purchased through one of two secure payment platform of our resellers. За ваша погодност, табелата подолу го покажува различни лиценцирање видови и временски ограничувања. Please choose the desired license type and click corresponding button to go to the secure order page. Ако не сте запознаени со лиценца тип, само кликнете на лиценца име за да го прочитате барање, you can also read all terms at our purchase page. Prior to order the usage license, please download and evaluate the Outlook Recovery Wizard.

Купување преку PayPro Global:

PayPro Глобалната Логото

PayPro Global е Канадската корпорација нудејќи им на најдобар купување искуство со: Кредитна/Дебитна Картичка (Master Card, Виза, Маестро, American Express итн.), Телефон и Факс Цел, Проверете/Парични Средства, PayPal, Преведување, Нарачката, QIWI, Webmoney, Yandex Пари и други методи за плаќање.


Дома Лиценца може да биде активиран само на компјутер во сопственост на лиценца сопственик и се наоѓа во неговиот/нејзиниот дом. Користење на софтвер надвор од локацијата на домот е забрането со лиценца услови. Дома лиценца може да се користи само за процесот на податоци на дозвола на сопственикот и податоци кои припаѓаат на неговото/нејзиното семејство членови, комерцијална употреба и за употреба во внатрешноста на компаниите не е дозволено.


 • ONE YEAR
 • $3990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • One Activation
 • Including updates
 • and personal support
 • Buy Now
 • TWO YEARS
 • $4990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • Up to 2 Activations
 • Including updates
 • and personal support
 • Buy Now
 • THREE YEARS
 • $5990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • Up to 3 Activations
 • Including updates
 • and personal support
 • Buy Now
 • UNLIMITED
 • $6990
  non-recurring
 • HOME USE ONLY
 • Multiple Activations
 • Lifetime updates
 • One year of support
 • Buy NowПретпријатие Лиценца allows companies and owners of a small business to activate the software and use it to serve their customers and employees. This license can be activated only at a single computer and it is required to purchase a separate license for each employee (the end user). Volume discounts are provided.


 • ONE YEAR
 • $7990
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • One Activation
 • Including updates
 • and extended support
 • Buy Now
 • TWO YEARS
 • $8990
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • Up to 2 Activations
 • Including updates
 • and extended support
 • Buy Now
 • THREE YEARS
 • $9990
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • Up to 3 Activations
 • Including updates
 • and extended support
 • Buy Now
 • UNLIMITED
 • $49590
  non-recurring
 • COMPANY USE
 • Multiple Activations
 • Lifetime updates
 • One year of support
 • Buy Now
Што се PayPro Global и FastSpring?

Our Software products are sold via PayPro Global и FastSpring reseller companies, they takes payments via all major credit cards, as well as Pay Pal, money orders and checks. Resellers accept customer payments through Visa, Mastercard®, American Express®, Discover®, Maestro UK, Solo, Diners Club, JCB, Carte Bleue, PayPal™, JCB, check, money order, Нарачката, WebMoney and Yandex.Money. For more information you can visit the PayProGlobal.com or FastSpring.com websites.

Набавка вклучува

Кодот за регистрација испрати автоматски преку e-mail, Outlook Import software updates, activations and technical support via email for the term purchased and documentation for the term purchased. Лиценцата вклучува една инсталација на компјутер. Факултативна: Напредно Превземи Гаранција, License Recovery and Backup CD shipped via US-Mail to anywhere in the world.

How the Software will be delivered?

As soon as your order is successfully processed by registrar, you will be emailed a unique license code for our software with the step-by-step registration instruction. Следејќи регистрација настава, your key code will immediately unlock the trial version and turn it into the full functional version. Во повеќето случаи клучните код е веднаш достапен во последните нарачување страница. You can read also our frequently asked questions page for additional information за производи за регистрација и испорака.

Why the registration is not arrived?

You or your Internet Service Provider may be blocking our email using a spam filter. Try to find the registration at Junk or Spam email folder, then request the order to be resent by our поддршка team. Don’;t forget to enable our email to be trusted for your firewall. Please provide us with the alternative email which can be used to contact you additionally (not the same domain as blocked please).

Update and Support subscription

Оваа услуга ви нуди бесплатни ажурирања, приоритет техничка поддршка и за пораки да ја препраќа на софтвер и лиценца клучеви (факултативна) за време на траењето наведени во текот на вашата нарачка. Софтверот нема да престанат да функционираат како демо по вашето ажурирање на поддршка и претплата период е истечен, само способност да се добијат ажурирања, приоритет за поддршка и redelivery на клучните код на софтверот цел.

Extended Download Warranty / Backup CD

Download links remain live for 48 hours. By purchasing this service you have access to your download for 1 or 2 years. Хард CD копија на нашиот софтвер може да биде донесено дополнително, и двете опции се дистрибуира од страна на препродавачи.

Копче-Код Обнова Опција

Купи Outlook Увоз На Волшебникот лиценца доставен преку е-маил. Но, кодот за регистрација може да се изгуби во случај на хард диск несреќа или други дефекти на компјутер. Затоа, ние нудиме на нашите клиенти да купите дополнителна опција: Копче-Закон За Наплата На Услуги. Ние ќе го задржи вашето лиценца копче на нашата страна и ќе бидете во можност да го направите тоа по барање.

Која е вашата Политика на Враќање?

Сите наши производи се испраќаат по електронски пат преку интернет на вашата е-мејл адреса, ова го прави враќањето на електронски информации невозможно и откако имате добиено платена верзија не е можно да се потврди дека нема да го користи. За оваа причина, нашите софтверски производи се не-returnable. Да се охрабруваат да ја преземете и да се оценат пробни верзии пред купување на производ. Ве молиме имајте предвид дека со купување на софтвер, без tryout ќе потврди дека е софтверот ги задоволува вашите потреби и барања.

Unlock Outlook Import utility with the license code and convert unlimited amount of EML MSG VCF files to PST and other formats. Fast and hassle free import EML files to Outlook.

 ;