Дали постои Outlook Обнова волшебникот аналогни на гледачот PST да ја видите содржината на расипана датотека?

26 октомври, 2012 Atie Uhan

Оваа статија опишува можностите на Outlook Обнова Волшебник како PST гледачот. На PST гледачот помага да се утврди што податоци на комунални услуги ќе се добие од оштетени PST датотека.

За погодност на корисниците на Outlook Обнова Волшебник, способност за да ги видите структура на pst датотека се спроведува. Ова беше направено па така корисниците, пред обновување, има можност за да го видиш pst датотека структура, како и содржината на Outlook фолдерите, и да се одреди кои податоци од оштетени PST датотека може да се обнови од страна на програмата. На PST гледачот е достапна на третиот чекор на наплата на волшебникот. Имено, по опции за обновување на PST биле дадени во првиот чекор (оригиналниот PST датотека, излез формат на датотека) и анализа на оштетени PST датотека е изведена во вториот чекор.

Гледање на оригиналниот PST датотека е како гледање на податоци во Microsoft Outlook. На PST гледачот прозорец е поделен во три области. На левата страна ги прикажува PST структура - На Outlook фолдерите се најде. Бројот покрај директориум име укажува на бројот на предмети во директориумот. In the Outlook folders list it’;s possible to move and expand the directories if they contain subdirectories. Предмети во избраната папка се прикажуваат во горниот десен ќош од PST гледачот прозорецот. Содржината на предмети се (на пример,, текст, e-mail) се во долниот десен.

Ве молиме имајте во предвид дека демо верзија на Outlook наплата на волшебникот покажува содржината на пораките и други Outlook ставки за само неколку секунди и потоа се затвора предметот гледање област. Овој пат е сосема доволно за да видите какви информации ќе бидат преземени од оштетени PST датотека. Демо верзија, исто така, го обновува ограничен број на предмети од секоја Outlook папка.

Аналогно на гледање на структурата на pst датотеките, Outlook Обнова волшебникот може да се прикаже содржината на репутација папки (OST додадени фајлови:). Оваа карактеристика на програмата ќе бидат корисни во случаи каде што тоа не е можно да се поврзете со MS Exchange Server. На пример, за време на едно службено патување, итно треба да се најде некој контакт, and you don’;t have access to the Internet. Во овој случај, да вашата помош дојде можностите на Outlook Обнова волшебникот како PST гледачот.

But don’;t forget that the main purpose of Outlook Recovery Wizard is to repair and конвертирате PST додадени фајлови:. Затоа, функционалноста на комуналната како PST гледачот е малку ограничен. Но главната работа е во тоа што за наплата на волшебникот помага да се поправка PST додадени фајлови со цел да продолжи со работа удобно со MS Outlook.

Оваа статија опишува можностите на Outlook Обнова Волшебник како PST Прегледувач. На PST гледачот ви помага да се утврди она што на податоци на комунални услуги ќе се добие од оштетени pst датотека.

Коментарите се затворени.
ВП Socializer Aakash Веб