Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Privacy Policy

Outlook Import Software (outlookimport.com) Privacy Policy

Outlook Import Software (outlookimport.com) views user privacy as an important priority. As a consequence we operate a Privacy Policy to protect the rights and interests of our customers.

Information Collection

Outlook Import Software (outlookimport.com) will collect basic information from you when you register on the website, complete a form or buy a product or service from us. Examples of information we collect include your name, email address and physical address and contact information where provided. Можете да ги посетите OutlookImport.com анонимно.

Прибирање на информации во Случај на OutlookImport Неуспехот на Процесот на Клиентот Датотека

Во случај дека OutlookImport не е во состојба да изврши некоја датотека поправка/увоз/извоз, ние експлицитно го задржува правото да бара и да добие копија од датотеката на изворниот код, каде што клиентите ќе ве извести нас на неуспех на Outlook Увоз Софтвер за процесот на, repair or recover the affected file. OutlookImport undertakes not to share any data with any 3rd parties and specifically will not transmit or reveal data without express written permission provided by the client.

Information Usage

We may use the information you provide in a number of ways. These include:
  • Personalization of your user experience when visiting our website, as a result of information provided in feedback forms and other information we obtain from you;
  • За правење подобрувања на нашиот сајт и корисничко искуство за нашите клиенти и посетители;
  • За правење подобрувања на нашата служба за корисници, па можеме да реагираат брзо и ефикасно да потребите на вас и другите наши клиенти;
  • За трансакција за обработка на, со цел да се подобри процесот на купување и подобрување на клиентите безбедноста на нивните финансиски податоци. OutlookImport.com ќе НЕ продадете, размена, пренос или споделување со 3 лица под никакви околности, вклучувајќи ги и информациите кои е и јавни и приватни, освен за изразат треба да процесот на плаќање и испорака на нашите производи и услуги;
  • За информирање на производот случувања и новости по е-пошта, вклучувајќи и софтвер надградби и закрпи, како и периодични компанијата вести. Ние вклучуваат unsubscribe (отпиши) опции на дното на сите вакви пораки;
  • За употреба во периодични промоции, натпревари, анкета или други карактеристики на OutlookImport.com веб-сајт.
  • Информации За Заштита На

OutlookImport.com работи на различни безбедносни мерки за да ги заштити информациите обезбедени онлајн и офлајн.

Објавување На Информации

OutlookImport.com ќе НЕ продадете, размена, пренос или споделување со 3 лица под никакви околности, вклучувајќи ги и информациите кои е и јавни и приватни, освен за изразат треба да процесот на плаќање и испорака на нашите производи и услуги. Ова не вклучува доверливи 3 лица кои обезбедуваат оперативни поддршка во работата на OutlookImport.com веб-сајт, нормално однесување на нашиот бизнис и доставување на услуги за клиенти, обезбедени сите такви доверливи страни се согласил и потпиша договор за доверливост. Го задржуваме правото да објавување на информации кога таквото ослободување се смета од страна на нас да биде во согласност со законот, за одржување и обезбедување на нашата веб страница и наметнување на мапа на политики, да ги заштитиме нашите права и оние на другите, вклучувајќи имотот и безбедноста права. Ние, исто така може да се открие не-лични информации за нашите посетители за маркетинг, advertizing и други промотивни и управување со цели.

Колаче Се Користи

Ние користиме cookies.

Линкови На Трети Лица

Ние може да им понуди производи и услуги на 3-то лице провајдерите во нашата дискреционо. Ви се препорачува да се консултирате со приватноста и други политики на таквите 3rd партија услуги како соодветни. Ние немаме обврска или одговорност за содржината, активности и политики на таквите 3rd партија на производи и обезбедувачи на услуги.

Ограничување на Политиката на Приватност на Онлајн Активности, Само

Оваа политика на приватност се однесува само на информациите собрани на интернет и не се однесува на информациите обезбедени присутен.

Други Политики

Ве молиме посетете го соодветниот раздел на нашата веб-страница за информации за другите наши политики, вклучувајќи:

Корисникот Согласност

Вие се согласувате со условите на нашата Политика на Приватност од посетата на нашиот сајт.

Промени Во Политиката За Приватност

Било какви промени во нашата Политика за Приватност ќе бидат објавени на оваа веб-страница.

Контакт

Ако имате било какви прашања или проблеми во врска со нашата Политика на Приватност, може да контактирате со нас со користење на информации во нашите контакти страница.
 ;