Нашите дистрибутери по земја

January 14th, 2011 Atie Uhan

Our customers can купување our software through the largest distributors in Latin America, Кина, Канада, САД и така натаму. Ако сакате да нарачате нашите софтвер од страна на еден препродавач во вашата земја, Ве молиме проверете ја листата подолу:

КИНА

COGITO, основан во 2000, е една од водечките софтвер дистрибутер во Кина. Тие се насочени кон обезбедување на најдобри решенија за нивните клиенти. COGITO корпоративни тесно со над 2000 препродавачи и имаат над 40,000 корисници во рамките на Кина, голем дел од нив се од владини агенции, образовни институции и комерцијални одделенија. They have established business relationships with many of the world’;s top 500 претпријатија, на пример: Моторола, Сименс ,Lucent-Alcate ,итн.

Компанијата: COGITO SOFTWARE CO., ООД.
Адреса: Соба 5003, Guang Јуан Da Ша, Бр.5 Guang Јуан Zha, Хаи Диан округ, Пекинг Кина 100081
Телефонски: +86(010)68421378 Факс: +86(010)68703469
E-mail: Daisy@cogitosoft.com
WEB страница: HTTP://www.cogitosoft.com

Бразил

SiliconAction е најголемата онлајн продавница софтвер во Латинска Америка. Основана е во Бразил, бидејќи 1996, тие се продадени на илјадници големи компании, како Xerox, Џенерал моторс, Пежо, Pfizer, BASF, HP, Баер, Филипс, Ериксон, Сканија, АББ, Мерк, Epson, Tetra Pak, ABN Amro Bank, Alcoa, Бош, Сименс, Rhodia, итн.

Компанијата: SiliconAction
Адреса: 403 cj.303 –; Porto Alegre –; RS –; Brasil –; МОБИЛНИ 90480-003
Телефонски: (51) 3328.5642 Факс: (51) 3328.9547
WEB страница: HTTP://www.siliconaction.com.br

САД

Основана во 2001, Plimus is headquartered in California’;s Silicon Valley. The company has close to a decade’;s worth of proven experience in the e-commerce and payment fields and has consistently demonstrated high growth. Plimus се смета за еден од најиновативните и ефективни деловни платформи во светот за онлајн продажба на дигитални производи и услуги.

Компанијата: Plimus, АД.
Адреса: 142 N. Milpitas Бул. #435, Milpitas, CA 95035-4401, САД
Телефонски: +1 (866) 312-7733 Факс: +1 (858) 777-5553
WEB страница: HTTP://www.plimus.com

КАНАДА

Основана во 2006, PayPro Глобална, АД. развива и е домаќин на e-commerce решение, ја поддржува повеќе од сто валути, сите поважни кредитни картички, и широк спектар на можности за плаќање. Компанијата исто така, обезбедува развивачите на софтвер state-of-the-art лиценцирање, активирање, и анти-пиратска заштита на нивните апликации.

Компанијата: PAYPRO GLOBAL, INC.
Адреса: 250 Мол Исток, Сопствена 1117, Торонто, Онтарио, M9B 6L3, Канада
Телефонски (бесплатниот) : + 1-866-933-4313, (меѓународни) : + 1-646-873-6857
Факс (бесплатниот) : + 1-866-724-3925, (меѓународни) : + 1-416-981-7818
Веб-сајт: HTTP://www.payproglobal.com
Коментарите се затворени.
ВП Socializer Aakash Веб