The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Outlook извоз, Outlook резервната

извоз Outlook Адреси Задача постапка Опис. Научете како да се извлечат податоците од Outlook профил или PST датотека со помош на Outlook Export Wizard алатка. извозот на алатката Outlook податоци за повеќе EML, MSG, VCF додадени фајлови:.

Outlook Инструкции увозен Софтвер

  • Outlook увоз ; Чекор по чекор опис на eml до outlook постапка или увезуваат како да се движат eml и msg датотеки во MS Outlook.
  • Outlook Извоз ; Опис Outlook постапката податоци екстракција, како да ги изнесете Outlook контакти, пораки, календар, белешки, додатоци и други предмети.
  • Outlook Обнова ; Како да ја поправите оштетени OST или PST датотека, конвертирате OST до PST формат.

Outlook Извоз

Outlook Export Wizard може да ви помогне да се резерви Outlook пораки, контакти, белешки, calendar and other items to individual files of the available format. со Outlook вадење на е-маил you may извоз пораки до TXT, EML, MSG, HTML формати. It is easy to backup email data and use it in another email clients.

  1. Превземи Outlook Export Wizard and install it.
  2. Дефинирање на извор кој сакате да го користите за извоз Outlook податоци. Стандардна Outlook Профилот е избран од страна стандардно, тоа ви овозможува да го изнесете Outlook податоци на тековниот профил на корисникот. како алтернатива, you may select the option “;Користи надворешен PST датотека; и ја наведете целосната патека и PST име на датотека. Можете да кликнете на копчето прелистај и изберете локација на датотеката и PST именува со користење на стандардни отворен дијалог.
  3. Одредете ја целната папка. Outlook Export Wizard ќе ја користат таа вредност да се создаде извезуваат потпапки и спаси извлечена пораки и други Outlook податоци. Исто така постои и копчето за пребарување за својата погодност.
  4. Следна може да се постави формат за сите извезуваат предмети или изберете форматот за секој тип на податоци поединечно. Ако опција обичај не е избран сите податоци ќе бидат извезени во досиејата на формат, кој е дефиниран во опаѓачкото. Стандардно е Outlook .MSG формат. ВрвHow to export and backup outlook data
  5. прес Следна копчето за да одат кон следниот чекор. ВрвHow to export and backup outlook data
  6. Таму може да фино нагодување на Outlook извоз. Првата опција ви овозможува да го вклучите или исклучите создавање потпапки. Ако е избрана опцијата е исклучена, извезува датотеки ќе бидат зачувани на излез папка без создавање потпапки (сите во еден директориум). дополнително, ако опцијата за сопствена излезен формат е вклучен, можете да наведете излезен формат на податоци за секој Outlook тип на податок. Првично тоа е конфигуриран од страна на стандардните вредности.
  7. прес Следна копчето за да започнете извоз на Outlook податоци. Врв

How to export and backup outlook data

Outlook Export Wizard ќе ја зачувате податоци во согласност со дефинираните опции.

Outlook Backup

Outlook data backup е едноставно. извлечена Outlook податоци може да бидат архивирани и се користи како резервна копија. Ако би сакале да ги повратите зачуваните податоци (увоз на Outlook) можете да користите друга раствор наречен Outlook Import Wizard.

 ;