Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Само стандардно Outlook профил може да се користи. Can’;t create new .pst or use the orphaned one. Outlook 2000 in Internet Mail Only Mode

Без разлика што ние изберете options (стандардно pst или сираци), апликацијата се враќа на порака за тоа не може да создаде нови pst и јас треба да се обезбеди напишете на и/или веќе се најавени ; well it definitely is –; I’;m logged in as Administrator and am creating the pst on D:\recovery with full rights and 47Gb available disk space. Имам Microsoft Outlook 2000 Standard Edition, инсталиран. I was able to run your program choosing the “;use default outlook storage”; опција која обнови тоа. Па мислам дека вашата програма работи исклучително добро.

The Outlook 2000 is installed in Интернет Mail Само режим, што се распаѓа на Продолжен КАРТА така, новите .pst creation и користење на посебна .pst датотека режимот не може да се изврши. Имате две опции, во овој случај:

  • Промена на Outlook инсталација режим од Интернет Mail Само (ММО) да Корпоративни Работна Група (Г.С.).
  • Друга опција е да се надградба на понова верзија на Outlook.

ЗАБЕЛЕШКА: Кога ќе се префрлите од Интернет Mail Само за Корпоративниот работна група за инсталација на Outlook, информациите што се содржани во вашиот стар Интернет размена на Пораки Access Protocol (IMAP) сметката не е префрлена на вашиот нова инсталација. Вие треба да ги направете резервни копии на сите IMAP пораки пред да ја смените Outlook Инсталација тип. Пред да можете да конвертирате вашите e-mail пораки систем од Интернет Пошта Само за Корпоративни работна група, копирање содржина од вашиот IMAP папки за нови лични папка на вашиот компјутер, додека на интернет за вашата IMAP-сметка.

Промена на Инсталација Тип помеѓу ММО и Г.С.

За да го промените инсталација тип од ММО да Г.С., следете ги овие чекори:

  1. Се кандидира Microsoft Outlook
  2. На Алатки мени, кликнете Опции
  3. На Достава На Пошта Јазичето, кликнете Ре Mail Поддршка
  4. На E-mail Услуга Опции страница, кликнете за да изберете mail поддршка опција ќе се префрлување на и кликнете Следна
  5. Читање на порака за предупредување порака, а потоа кликнете на Yes
  6. Outlook ќе се затвори. Почнете Outlook повторно.
  7. Windows Installer ќе почне и да ја инсталирате потребните датотеки

Следете ги installer насоки да продолжи префрлување.

 ;