The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Новата верзија на Outlook Увоз волшебникот ослободен, v1.5.3

Новата верзија на Outlook Увоз волшебникот ослободен, v1.5.3

Додадовме некои дополнителни опции КОЈ овозможи да се зголеми EML увоз способности. Сега може да се ограничи максималната големина на EML и / или MSG на датотеката за да се увезуваат. Ова може да биде ефективна, ако по грешка во прилог на големи датотеки во некои други на e-mail, а потоа имаат проблеми со отворање на ваков голем e-mail во Microsoft Outlook. Тоа е можно сега да се филтрираат на EML датотеки кои содржат додатоци како и пораките кои немаат додатоци. Новата верзија на Увоз волшебникот Outlook (1.5.3) е достапни за преземање. Се надеваме дека ќе ја ценат предностите на подолг eml да Outlook конвертор.

Увоз волшебникот Outlook ви овозможува да пренос на EML и MSG пошта датотеки во Microsoft Outlook брзо и безболно. Не само што Outlook Увоз волшебникот конвертирате e-mail пораки, го зачувува сите додатоци, so you’;ll maintain the integrity of all of your original data during the export.

 ;