The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Може ли да создадам поединечни Outlook пошта Архива на пораки користејќи Outlook Увоз волшебникот?

Learn how this EML да PST Конвертор can be used for creating incremental backup archives. Import EML files that were created in a specific period of time, don’;t process the entire archive over and over again.

Use Outlook Import Wizard to create efficient incremental backup archives.

Not only is Outlook Import Wizard a powerful Е да PST Конвертор и миграција алатка PST за различни видови на фајлови порака, но исто така еден вид на incremental backup решение. The concept is fairly simple –; можете да наведете еден временски период, кој ќе ја прави програмата игнорираат пораките надвор од него. Едноставно кажано, може да се направи пораки на програмата увоз создадени во текот на денот, недела или месец и да ја напуштат сите други пораки како што се. This feature will come in handy when dealing with truly large and rapidly growing arrays of message files that you’;d like to gradually add to a single PST file. Во овој случај, на Outlook e-mail датотека со растат во мали чекори дефинирани од страна на временски период ќе се определи. Функцијата може да се користи во ситуации каде што се принудени да ги користат неколку е-мејл клиенти на различни формати, но се уште преферираат одржување на пошта во Outlook. Затоа, на EML да PST (или било кој друг поддржан формат на PST) conversion becomes a method of synchronization here.

Transfer EML да PST во ефикасно големина пакети заштеда на време и ресурси.

Како и со сите Outlook Увоз Карактеристики, со датумот филтерот за да увоз EML датотеки креирани во одреден период е навистина брзо. Почеток на програмата, изберете дестинација за увезени датотеки (или складирање стандардно Outlook, сираче PST датотека или нова PST датотека), Лозинките не се совпаѓаат, ако е потребно, и да продолжат во вториот чекор на EML да PST Конвертор. Тука мора да се определи извор папка содржат датотеки пораката да се увезуваат и конфигурирање на филтерот за датотеки. Ако сакате да го користите датум филтерот за што е опишано погоре, кликнете на копчето Опции за да се појави прозорецот за прилагодување и одберете периодот од време сакате овој Outlook сесија mail трансфер да се вклучат. Откако ќе се направи, Outlook Увоз волшебникот ќе ги обработува само е-мејл пораки спаѓаат во рамките на определен опсег и додадете ги во претходно избраната дестинација за складирање.

Како што гледате, Увоз волшебникот Outlook може да бидат ефикасно се користи за континуирано создавање на консолидирана Е-архива од различни извори.

 ;