The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Увоз EML да PST со Outlook Увоз волшебникот

Увоз EML да PST со Outlook Увоз волшебникот

Увоз волшебникот Outlook is everything you are looking for in an EML to PST import програма: simple, intuitive, efficient, fast and offering rock-solid functionality for an affordable price. This awesome import EML to PST application allows you to import emails saved in .EML, .EMLX and .MSG formats from other email clients into your MS Outlook профил или PST датотека. In essence, Увоз волшебникот Outlook functions as an msg to pst до eml да PST Конвертор with a fast built-in module for the primary integrity check of source messages.

Import EML to PST, Convert EML to PST - All in One Toolна увоз eml да PST software enables you to import email messages with attachments and even import files of any type to Outlook. In the latter case, files will be added to Outlook as standalone attachments, кои може да се користи за поддршка до важни документи или чување на нив во Outlook за брз пристап со еден клик и делење. Ако сте увоз на датотеки кои се природно поддржан од Outlook, како што се EML, VCF, MSG, ИЦЛ и други, тие ќе се претворат во соодветните Outlook предмети или евиденција автоматски.
Еден од најистакнатите карактеристики на Увоз волшебникот Outlook е во неговата способност да се целосно зачувување на папка и подпапка структура за безшевни, темелно кросовери со малку да нема потребни за управување со пост-миграција сандаче време. Оваа функција исто така доаѓа во исклучително корисна за увоз на e-mail бекап назад кон Outlook, since you don’;t need to care about mismatching folders anymore.

Превземиfor Windows 32/64 bitкупувањелиценца кодот онлајн

Како дополнителен бонус, ние ќе ви даде бесплатен mbox да eml Конвертор за да можете да ја извадиме пораки од * .mbox датотеки за иднината увоз eml да Outlook.


Outlook Import Wizard tool for eml to pst conversion and eml to pst importУвоз волшебникот Outlook is one of the most comprehensive and functional solutions of import eml to pst type offering unprecedented ease of email conversion for anyone, from complete novices to advanced users. Програмата има апсолутно никакви проблеми конвертирање на Mac и Unix кодирани пораки, обезбедува еден куп на механизми за автоматизација за кавга-бесплатно серија конверзија на е-пошта архивите на повеќе PST додадени фајлови:, и доаѓа со флексибилен систем на филтри за стеснување вашиот избор на датотека по датум, големината на датотеката и присуството на прилози.

на Увоз волшебникот Outlook е создаден за да работат рака под рака со сите поголеми верзии на Microsoft Outlook, вклучувајќи го и 64-битна верзија. Its intuitive user interface has been translated into 11 languages and is so simple that you will only need a few minutes to familiarize yourself with the software!

Главни карактеристики на EML да PST увоз АЛАТКА:

 • Молња-брз увоз на EML и MSG е-маил датотеки во Microsoft Office Outlook
 • обработка на владата серија овозможува да конвертирате пораки до повеќе PST додадени фајлови:
 • Автоматска конверзија на папки и папки на вашиот хард диск во Outlook папки и подпапки
 • Увоз во заштитени со лозинка PST додадени фајлови:
 • Совршен за е-мејл миграција преку EML(X) или MSG формати
 • Создавање на timestamped подпапки за серија на последователни увоз сесии за да се спречи пребрише
 • Увоз на EML датотеки во Outlook профил стандардно, на сираче PST датотека или Новоформираниот PST датотека
 • Изворната датотека филтрирање врз основа на големината, присуство на прилозите, Датум на креирање и други параметри
 • Можност да го овозможите или оневозможите создавање на потпапки
 • Support of MSG files saved in the RFC 822 format
 • Препроцесирачка опција за пораки спаси од Unix и Mac компјутери
 • Поддршка на формат на Mac OS-X .EMLX
 • Поддршка на Уникод PST додадени фајлови: (over 4 GB in size)
 • Вградениот EML да MSG, MSG да EML Е-конвертор
 • Конверзија на EML датотеки во RTF, MSG, PST, HTML, TXT формат
 • Мулти-јазична GUI: Англиски, германски, француската, Руската, италијански, шпански, Португалски, холандски, шведскиот, Данскиот, јапонски
 • Увоз на контакти VCF во Outlook (VCF да PST)
 • Увоз на DAT датотеки на форматот TNEF во Outlook
 • Увоз на датотеки на било кој формат на Microsoft Outlook

EML to PST Converter and Import EML to PST utilityУвоз волшебникот Outlook е крајната алатка за увоз Outlook кој нуди речиси сите можни функција во врска со увозот на пораки во Outlook, да го користи како мост меѓу сите други e-mail клиенти и Outlook, вршење на крос-имплементацијата на е-мејл датотеки на многу формати и употреба на Outlook како простор за највредните или често користените датотеки или документи.

Ако ви треба на сите-во-едно алатка за увоз на вашата е-пошта во Outlook, you won’;t need anything but Outlook Import Wizard, па оди напред и grab its trial version веднаш!

 ;