Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Најлесен и најефикасен начин за увоз EML на Outlook

Научете како што се Outlook Увоз Волшебникот може да ви помогне да се реши EML да Outlook конверзија проблем и трансфер на илјадници пораки со атачменти на PST во едно трепкање на окото. Со овој софтвер во рака, Увоз EML датотеки во Outlook станува задача било кој корисник може да се справи со.

Outlook Import Wizard is a reliable, fast and extremely efficient EML да Outlook конвертор

According to independent studies, Microsoft Outlook is the leader of the corporate email and communication software market. Although it is mostly used by corporate users, lots of them find it so convenient that they install it at home as well to use the same familiar features and be able to stay in sync with the office. Since MS Outlook is gaining popularity, more and more users choose it over alternative email clients –; and this process usually starts with finding a proper tool capable of transferring all of the existing emails to the new system. Since emails may contain fairly sensitive and private information, reliability is the number one priority in this case. Most email programs can unload their email archives into folders filled with *.eml пораки, so all you need to do and export them from the source email client and correctly import EML files into Outlook.

На EML формат was historically developed for Outlook Express, the “;lighter”; and less functional version of Outlook. These files are plain text in the MIME format containing the message header, body and attachments in several possible formats. With time, the format was adopted by a number of other email software manufacturers and used in several programs, така EML is now supported by Microsoft Windows Mail, Лилјакот, Придружба и Mozilla Thunderbird, меѓу другите. Сепак, од Outlook не го поддржува овој формат директно, корисниците не може ефикасно увоз EML на Outlook пред објавување на Outlook Увоз На Волшебникот [ ПРЕЗЕМЕТЕ ]. Овој софтвер конечно овозможија на оние кои имаат потреба од EML да Outlook конвертор за пренос на сите на нивната кореспонденција апсолутно безболно и без губење на еден бајт на нивните податоци. Тоа беше сосема пробив и мост што ги затвори јазот меѓу Outlook и остатокот на производи, зајакнување на корисниците да мигрираат на Outlook во кавга-бесплатно и корисен начин.

Outlook Увоз На Волшебникот е крајна миграција на податоците алатка која им овозможува на корисниците да увоз EML датотеки во Outlook со помош на интуитивен помошник-базиран интерфејс и само неколку кликнувања со глувчето. Програмата карактеристики многу опции за конверзија, кој дава напредни корисници флексибилност тие бараат во висок квалитет на софтвер. За сите други корисници, процесот на EML да Outlook conversion will be a snap. The program works with email archives of any size, so if you need to увоз EML на Outlook and have an XXXL sized folder of emails and attachments, don’;t worry –; the program will easily cope with it. Using the program requires absolutely no experience or special skills –; everything is very self-explanatory and logical, so anyone can import EML in Outlook користење на Outlook Увоз На Волшебникот во ниеден момент. Outlook Увоз На Волшебникот truly makes the process of migrating from other email clients to Microsoft Outlook a breeze!

Import EML files to Outlook во ниеден момент и со минимум напор

Процесот на конверзија се состои од серија на меѓусебно поврзани чекори. Сите што треба да направите е да ги пополните потребните полиња, select the options you need and click the “;Следна; копче за да се продолжи напред.

Ако не сте подготвени да се увоз EML датотеки во Outlook, следат едноставни инструкции дадени подолу:

  1. Започнете Outlook Увоз На Волшебникот или со кликнување на нејзиното име во Програмите мени или користење на кратенки на вашиот десктоп.
  2. Наведете извор папката што ги содржи EML датотеки сакате да го конвертирате да PST. This can be done either by typing the path to the source folder in the “;Извор папка; поле или со кликнување на копчето десно од полето и со користење на стандарден Windows папка дијалогот за избор на. Ако сте сигурни за локацијата на изворот на папката, тип на тоа во областа и програма ќе ја провери како што се тип. The “;Следна; копчето ќе остане неактивен додека програмата го потврдуваат внесените пат.
  3. Од што се увоз EML датотеки во Outlook, select the “;Најдете ELM(x) датотеки; опција под Извор Папката поле и отстранете сите други ирелевантни опции.
  4. Имајте на ум дека ако сакате да се увоз EML на Outlook и зачувување на структурата на папките, бидете сигурни дека за да се подготви на папки на вашиот хард диск однапред. Ова ќе осигура дека тие ќе бидат правилно да се конвертира во папки во дестинација Outlook PST датотека. Ако сакате програма за да пребарувате за датотеки рекурзивно, проверете ја соодветната опција.
  5. Once you have selected the file type the program should search for and the “;Следна; копчето е активен, кликнете на неа за да продолжи со следниот чекор на увоз на волшебникот.
  6. Програмата пребарува за датотеки во наведената локација (you can terminate the search process at any moment by clicking the “;Докторант; копче) и ги прикажува резултатите од пребарувањето. Можете да го отстранете непотребни датотеки рачно или користење Проверете ги Сите/Отстранете Сите копчиња на врвот од прозорецот. Откако ќе се направи, proceed to the next step of the import process by clicking the “;Следна; копче.
  7. Outlook Увоз На Волшебникот нуди многу за обработка на податоци опции и филтри што можат да се користат за фино подесување процесот на увоз. Можете да го користите една од достапните мемории или изберете custom settings. Ако не сте сигурни за прилагодувања ќе треба да се избере да увоз EML на Outlook, само да се остави непроменет и продолжи со следниот чекор од волшебникот за.
  8. Изберете дестинација за складирање на увезените податоци. Ова може да биде или стандардно Outlook складирање, еден постоечките PST датотека или нов PST датотека. Ако една PST датотека е заштитена со лозинка, you’;ll need to enter the password into a corresponding field above the destination file field. Откако ќе се направи, click “;Започнете; за да го стартувате EML да Outlook процесот на конверзија.
  9. Крајниот чекор од волшебникот ви овозможува да ги погледнете во дневникот на увоз сесија на програмата има само што ги заврши.

За повеќе информации на увоз EML датотеки во Outlook и користење на Outlook Увоз на Волшебникот, видете на официјалниот сајт и на видеото подолу. Тој содржи преглед на Outlook Увоз на Волшебникот за функции и покажува како да се увоз EML на Outlook во најефикасен начин.

 ;